Konkurss jauniešiem par līdzdalību un sociālo kapitālu līdz 24.aprīlim

Biedrība “Sociālais inovācijas centrs” (SIC) sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi (LJP) aicina jauniešus piedalīties konkursā “Jauniešu pilsoniskā līdzdalība un sociālais kapitāls”.

Konkursa uzdevums ir sagatavot video vai rakstu, kas atspoguļotu jauniešu līdzdalības iespējas un sociālā kapitāla piemērus – jauniešu savstarpējās sadarbības iespējas, situācijas no savas pieredzes, kas ataino savstarpējās sadarbības, uzticēšanās un kopā darīšanas nozīmi.

Ikvienam jaunietim vecumā no 13 līdz 30 gadiem ir iespēja savā īpašumā iegūt vienu no konkursa balvām – planšeti, “gudro” pulksteni vai viedtālruni.

Pieteikumus konkursam var iesniegt līdz 2016.gada 24.aprīlim augšupielādējot konkursa darbus šeit. Viens autors var iesniegt neierobežotu skaitu video materiālu un rakstu. Detalizēta informācija ir pieejama konkursa Nolikumā.

Dalies ar savu pieredzi radošā veidā un iegūsti kādu no konkursa balvām!

Konkurss tiek organizēts projekta “Sociālais kapitāls kā rīks jaunatnes pilsoniskai līdzdalībai Austrumeiropas valstīs” (SOCAP) ietvaros. Projektu īsteno biedrība “Sociālais inovāciju centrs” sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi un partneriem no Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas. Projekts tiek finansēts ar Eiropas Savienības programmas „EIROPA PILSOŅIEM” (2014-2020) atbalstu. Projekta ietvaros tiek īstenotas daudzveidīgas aktivitātes jauniešiem un jaunatnes līderiem gan Latvijā, gan partneru valstīs. Plašāka informācija par projektu: http://www.socialinnovation.lv