Jauniešiem iespēja īstenot savus projektus, iesniedzot tos līdz 7.oktobrim

Ventspils Jauniešu dome” izsludina pieteikšanos „Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkursam 2015”, kas sniedz jauniešiem iespēju iegūt konsultācijas par projektu rakstīšanu un iespēju iegūt līdz 200 EUR savu iniciatīvu realizēšanai.

Gribi kaut ko darīt, bet neviens nepiedāvā tādu pasākumu, pulciņu, nodarbības, sacensības?

Vai uzskati ka Tu varētu izveidot pasākumu, kas patiks gan tev pašam, gan taviem draugiem un citiem Ventspils Jauniešiem?

Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkurss šādu iespēju sniedz jebkuram 13-25 gadu vecam jaunietim, kurš ir gatavs uzdrošināties realizēt savas idejas.

Apzinoties, ka ne visi jaunieši ir saskārušies ar projektu pieteikumiem, interesentiem tiks nodrošinātas, gan kopējas apmācības, gan individuālas konsultācijas, lai varētu gan sekmīgi izstrādāt projekta ideju, gan arī to veiksmīgi realizēt.

Vienalga vai tie ir netradicionāli sporta treniņi vai sacensības, apmācības, radošās darbnīcas, iknedēļas filmu vakari vai mini koncerti pilsētas ielās, vistrakākās idejas ir īstenojamas ja pie tām strādā.

Pirmās kopējās apmācības ir paredzētas 15. septembrī, kad ieinteresētajiem jauniešiem būs iespējams uzzināt par konkursa nosacījumiem un projektu iesniegšanas un realizācijas kārtību, kā arī radīt pirmās idejas un atrast līdzīgi domājošos. Interesenti pirms apmācībām ir aicināti pieteikties apmācībām rakstot uz e-pastu [email protected].

Plašāka informācija par projektu konkursu, tā nolikums, veidlapas un iesniegšanas termiņi pieejami Ventspils Jauniešu portālā https://jauniesi.ventspils.lv sadaļā Iniciatīvu konkurss.

Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkurss 2015 tiek rīkots biedrības „Ventspils Jauniešu dome” un Ventspils pilsētas domes sadarbības līguma ietvaros.