„Step Into My Shoes” projekts no 23.-31.jūlijam

No 1. jūnija līdz 31. augustam Ventspilī norisināsies jauniešu apmaiņas projekts „Step Into My Shoes” (Iekāp manās kurpēs).

Jauniešu apmaiņas pasākums notiks no 23. līdz 31.jūlijam.

Projekta mērķis ir attīstīt konfliktu risināšanas spējas un veicināt tolerances un empātijas izaugsmi jauniešu vidū. Apgūstot šīs prasmes, jaunieši sekmēs savu privāto un profesionālo attiecību stiprināšanu.

Projekta ''STEP INTO MY SHOES'' dalībnieki ir jauniešu grupas, kuru sastāvā ir 5 jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem + 1 grupas līderis no 5 Eiropas valstīm – Latvijas, Turcijas, Itālijas, Bulgārijas un Ungārijas (kopā 30 dalībnieki).

Projekts „Step Into My Shoes” Ventspils pilsētas teritorijā

Projektu vadīs Ventspils Reģionālā NVO atbalsta centra jaunieši, kuri projektā pārstāvēs Latviju.

Lai sasniegtu projekta mērķi, projekta dalībnieki mācīsies veidot attiecības, balstoties uz cieņu, uzticību un iecietību, tā lai spētu palūkoties uz situāciju no cita cilvēka skatupunkta. Dažādās projekta aktivitātes tiks organizētas ar mērķi attīstīt spēju pieņemt citādo, rast kompromisu dažādos jautājumos, respektējot ikviena viedokli un saglabāt motivāciju, līdz brīdim, kad konflikts tiek atrisināts.

Vairāk informācijas par projektu un tā norisi var uzzināt, sazinoties ar projekta koordinatori Diānu Ņikiforoviču pa tālr. 26118423 vai e-pastu: [email protected]  vai ar projekta vadītājas asistenti Elitu Krauču pa tālr. 28200632, e-pastu: [email protected] .