Esi savas dzīves līderis! – info pasākums Ugāles vidusskolā

Trešdien, 27. februārī, biedrība "Ventspils Jauniešu dome" sadarbībā ar Ventspils Jaunrades nama Jauniešu klubu "Knaģis" rīko informatīvu pasākumu jauniešiem "Esi savas dzīves līderis!". Šoreiz pasākums notiks Ventspils novada Ugāles viduskolā, kur uz to pulcēsies vairāk nekā 40 jaunieši.

Pasākuma laikā dalībniekus iepazīstinās ar noderīgu informāciju par jauniešu pašizaugsmes un pašmotivācijas iespējām, par priekšrocībām, ko dod aktīva dalība sabiedriskajā dzīvē un brīvprātīgais darbs. Dalībnieki iesaistīsies grupu diskusijās par pasākuma tēmām un prezentēs diskusiju rezultātus pārējiem klātesošajiem jauniešiem. Kopā tiks spēlētas dažādas situāciju spēles, kuras dalībniekiem dos iespēju prakstiski izjust jauniegūtās informācijas nozīmi.

Informatīvais pasākums tiek organizēts Igaunijas–Latvijas programmas atbalstītā projekta "Jauniešu iniciatīvas un sadarbība" ietvaros. Projekta mērķis ir attīstīt jauniešu līderu prasmes, veicināt to pašiniciatīvu un radīt jaunas iespējas sadarbībai. Šim nolūkam Latvijā un Igaunijā tiek organizētas starptautiskas jauniešu apmaiņas, kā arī tematiski informatīvi pasākumi. Projektu īsteno biedrība "Ventspils Jauniešu dome" un Igaunijas partnerorganizācija "Triigi Adventure Beach".

***