BOOTCAMP VENTSPILS 2015

Latvijā visai populāras ir kļuvušas funkcionālā fitnesa nodarbības, ar kuru palīdzību efektīvā veidā ir iespējams uzlabot veselību un vispārējo fizisko sagatavotību.

Jau gandrīz gadu šāda veida nodarbības Ventspilī piedāvā “BootCamp Ventspils”, kas organizē treniņu nodarbības, sniedzot iespēju ikvienam interesentam draudzīgā un nepiespiestā, tomēr motivējošā atmosfērā nodarboties ar funkcionālo fitnesu, tas ir, pilnveidot sevī tādas fiziskās īpašības, kuras ir noderīgas ikdienā.

Lai popularizētu šāda veida sporta nodarbības, kā arī lai novērtētu gada laikā paveikto, sestdien, 9. maijā, Olimpiskā centra “Ventspils” vieglatlētikas manēžā norisināsies sacensības “BootCamp Ventspils 2015,” kurās būs iespējams iepazīties ar augstas intensitātes funkcionālo fitnesu sacensību režīmā.

Šīs sacensības tiks rīkotas, izmantojot CrossFit sacensību paraugu, un tās norisināsies trīs sacensību kārtās, padarot tās maksimāli dinamiskas un aizraujošas. Sacensību elementi ir iecerēti salīdzinoši vienkārši, tomēr tie ļaus dalībniekiem demonstrēt savu fizisko sagatavotību un gara stiprību. Veicamie uzdevumi ir veidoti tā, lai dalībnieki varētu parādīt savas spēka, ātruma un izturības īpašības, kas skatītājiem sola skatāmu un dinamisku sacensību.

Iecerēts, ka vairums sacensību dalībnieki būs ventspilnieki, tomēr jau šobrīd ir pieteikušies sacensību dalībnieki no Kuldīgas, Liepājas un Bauskas. Tā kā pieteikšanās vēl nav noslēgusies, ikvienam vēl ir iespējams pieteikt dalību sacensībās, metot izaicinājumu gan sev, gan pārējiem sacensību dalībniekiem.

Tie, kas šogad vēl nevēlas piedalīties, bet vēlas sajust šāda veida pasākuma gaisotni, tiek aicināti apmeklēt sacensības, lai sniegtu atbalstu dalībniekiem, kā arī gūtu plašāku ieskatu par to, kas ir funkcionālais fitness.

Sacensību norises datums: sestdiena, 9. maijs

Sacensību norises vieta: OC “Ventspils” vieglatlētikas manēža

Sacensību sākums: plkst. 10:00

Papildus informācija pieejama http://www.cfventspils.lv

Sacensības atbalsta Ventspils pilsētas dome un OC “Ventspils”.