Atvērto durvju dienas Ventspils Augstskolā

Ventspils Augstskola (VeA) aicina ikvienu interesentu uz atvērto durvju dienu 11. aprīlī plkst. 11.00. Interesentiem būs iespēja tikties ar studentiem, augstskolas absolventiem, kuri veiksmīgi sevi pierādījuši uzņēmējdarbībā un tulka – tulkotāja profesijā, sastapt mācībspēkus un augstskolas vadību, kā arī apmeklēt nelielas, aizraujošas nodarbības, iepazīstot VeA modernās laboratorijas.

Aicinām vidusskolēnus izmantot šo iespēju un uzzināt visu sev interesējošo informāciju par studiju iespējām, par programmām, kādas piedāvā VeA. Absolventi dalīsies pieredzē, kā Ventspils Augstskola palīdzējusi viņiem kļūt par veiksmīgiem uzņēmējiem un tulkiem – tulkotājiem, studenti stāstīs par ikdienu, par studiju darbu un izklaides pasākumiem VeA, mācībspēki informēs par studiju kursiem, prakses un darba iespējām.

Informācijas tehnoloģiju fakulāte ir sagatavojusi interesantu nodarbību piedāvājumu, lai viesi varētu iepazīt aizraujošo tehnoloģiju pasauli. Tiks piedāvātas tādas nodarbības kā „Zem mikroskopa acs”, „Aizraujošā ballistika”, „Paralēli virknē”, „Signālu skaņa”, „Ciemos pie robotiem”, „Kā uztver antena?”, „Radiostacijas apmeklējums”, Interaktīva lekcija „Latvija satelītattēlos”, Eksperiments „Video kodēšanas un pārraides kvalitātes novērtēšana”.

Tiekamies 11. aprīlī plkst. 11:00! Studē Ventspils Augstskolā un esi soli priekšā!

Plašāka informācija: http://www.venta.lv