Brīvas vietas "Jauniešu līderu skolas" seminārā

Jau iepriekš informējām par iespēju jauniešiem šovasar piedalīties starptautiskajos “Jauniešu līderu skolas” semināros. Pirmajā seminārā, kas no 20. līdz 30. jūnijam notiks Ventspilī un Ventspils novadā, piedalīsies jaunieši no Ventspils, Liepājas, Kuldīgas un Tukuma, kā arī no Lietuvas pilsētas Klaipēdas. Tā kā daži no sākotnēji apstiprinātajiem dalībniekiem tomēr atteicās no dalības seminārā, tad šobrīd ir dažas brīvas vietas.

Aicinām izmantot šo iespēju visus tos jauniešus, kuriem interesē personības izaugsme, pašattīstība, diskusijas ar vienaudžiem par aktuāliem jautājumiem, viedokļa formulēšanas, izteikšanas un argumentēšanas principu apguve, jaunu draugu un kontaktu iegūšana, kā arī interesanta un lietderīga brīvā laika pavadīšana! Dalība seminārā ir bez maksas. Organizatori sedz dalībnieku transporta, uzturēšanās (naktsmītnes, ēdināšana) un nodarbību izdevumus.

Lai pieteiktos, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu.

“Jauniešu līderu skolas” mērķis ir attīstīt jauniešu līderības prasmes un mudināt viņus aktīvāk iesaistīties sabiedriskajā dzīvē, un to organizē biedrība “Ventspils Jauniešu dome” sadarbībā ar Sociālo zinību koledžu (Lietuva) Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam ietvaros.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *