NOTICI! – jauniešu mūzikas un dejas izrāde sapņiem un dzīvi

Otrdien, 15. maijā, plkst. 16:00 Ventspils Jaunrades namā, lielajā zālē visiem interesentiem būs iespēja piedalīties ļoti interesantā dzīvās mūzikas un dejas priekšnesumā “Notici!”, kuru sagatavojuši un izpilda jaunieši no Lietuvas.

Kā stāsta izrādes autori, tad šis mākslas darbs ir par cilvēku sapņu bezgalīgo spēku un ticību. Cilvēki saskaņā ar saviem sapņiem var radīt savas dzīves jēgpilnas, ir tikai jānotic un jāseko saviem sapņiem. Ja sapņi ir īsti, tad pasaule palīdzēs tos īstenot.

Izrādes autori un mākslinieki ir jaunieši, kuri sapulcējušies tieši šai izrādei. Mūzikas un dejas izrādes galvenā ideja ir parādīt sapņu skaistumu. Viņi vēlas pierādīt, ka jaunieši var radīt nopietnus mākslas darbus un ar to palīdzību nodot svarīgu ziņu visām paaudzēm.

Izrādes garums ir ap 40 minūtēm, kuras laikā redzēsiet 14 dejotājus, kā arī varēsiet baudīt 6 mūziķu (klavieres, vijole, flauta, čells, bungas un vokāls) sniegumu. Ar izrādes reklāmas video varat iepazīties šeit: http://bit.ly/notici

Ieeja pasākumā: bez maksas.

Papildu informācija: www.teatrastikek.lt

Izrādes ideja tapusi, sadarbojoties Latvijas un Lietuvas jauniešiem, semināra “Jauniešu līderu skola” laikā. Izrādes norisi Latvijā un Lietuvā atbalsta biedrība „Ventspils Jauniešu dome” un Sociālo zinību koledža (Lietuva) Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam atbalstītā projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros, kā arī Ventspils Jaunrades nams un Telšu pašvaldība (Lietuva).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *