Jauniešiem iespēja tikt pie finansējuma savu ideju realizēšanai

Lai mudinātu jauniešus būt aktīviem, radošiem un apņēmīgiem, tiek piedāvāta iespēja pārveidot savas idejas par īstiem pasākumiem – katru gadu tiek rīkots Ventspils jauniešu iniciatīvu konkurss!

Jauniešiem, vecumā no 13 līdz 30 gadiem, ir iespēja iesniegt savu ideju vienkāršotā projekta pieteikuma veidlapā, tikties ar projektu koordinatoru un kopā mācīties projektu pilnveidot, uzlabot, iegūt finansējumu līdz 400 Eiro un noslēgumā – realizēt savu ideju.

Līdz šim šajā projektu konkursā ir piedalījušies vairāk kā 40 jaunieši, kuri ir realizējuši tādus pasākumus kā, “Garšīgās dienas Jauniešu mājā”, slime veidošanas darbnīca, Ventspils Jauniešu gada balva 2022, Ziemassvētku darbnīcas, ēdiena gatavošanas konkurss “Bake-off”, erudīcijas konkurss “Viss ir Zaptē”, “Kafija ar politiķiem”, skolas labdarības balles un daudz ko citu.

Vairāk par projektu var uzzināt Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13, katru darba dienu no 13:00 – 18:00, kā arī kopā ar zinošiem cilvēkiem izplānot un noformulēt savu ideju tā, lai sanāk labs pasākums un ir prieks gan pašam, gan citiem!

Plašāk par projekta konkursu https://jauniesi.ventspils.lv/?page_id=3353