Latvijas jauniešu galvaspilsēta 2024 aicina ciemos!

Gandrīz pirms pusotra gada sākās Erasmus+ sadarbības projekts, kas nu jau tuvojas noslēgumam. Projekta ietvaros jaunieši kopā ar jaunatnes darbiniekiem izstrādāja, notestēja un ir gatavi “laist tautās” pilnīgi jaunu iedvesmojošu personības attīstības spēli “Dzīves kārtis” (“LIFE’s CARDS”).

Spēles prezentācija – kopā ar citām vērtīgām aktivitātēm – notiks projekta noslēguma konferencē 2024.gada 30.jūlijā Līvānos. Aicinām Tevi no jebkuras Latvijas vietas ciemos uz Latvijas jauniešu galvaspilsētu 2024 – LĪVĀNIEM – gan jauniešus un jaunatnes darbiniekus, jauniešu centru un biznesa inkubatoru pārstāvjus, karjeras konsultantus, skolotājus un jebkuru jauniešu atbalsta personu. Būs vērtīgi un interesanti!

Konferences laikā būs iespēja tikties ar projekta īstenotājām biedrībām (“Sava kabata” un “Izglītojošo spēļu un metožu asociācija” no Latvijas, “Women Do Business” no Krētas, Grieķijas), tuvāk iepazīties ar projekta aktivitātēs iesaistītājiem jauniešiem, izspēlēt jauno spēli praktiski (katram novadam bez maksas saņemot arī vienu spēles komplektu!), gan arī iepazīties ar Latvijā radīto izglītojošo spēļu izstrādātājiem xn--uzvedba-ieb.lv, 52 pakāpieni, Stāstu stāstiem, IdeA, MeYou.One.