Iespēja pieteikties Bootcamp 2024

Vai zini kādu 12.klases skolēnu, kurš šogad grib studēt uzņēmējdarbību? Ideāli, ja viņš/a negrib sauso mācīšanos skolas solā, bet praktiski strādāt pie savām idejām un attīstīt līdera personību.

Esmu šīs bakalaura programmas direktors Ventspils Augstskolā “Business Academy” un kā pirmais solis pirms nākšanu studēt iesaku apmeklēt mūsu studentu pašu organizēto Bootcamp 2024.

Pirmais vienas dienas pasākums notiks Rīgā, Start-up House 18.maijā un otrais būs Ventspilī no 14-16. Jūnijam. Abi pasākumi ir bezmaksas un paredzēti, lai izjustu kā ir studēt šajā programmā. Būs vēl iespējams satikt kursu mentorus, lektorus un atklāti parunāties ar esošiem studentiem.

Vadu šādu bakalaura programmu Ventspils Augstskolā Priecāšos, ja padosi tālāk šo ziņu saviem radiniekiem, kuriem ir zināms 12. klases skolēns vai arī kurš jau studē, bet meklē praktiskāku pieeju tieši biznesa prasmju attīstībai.

Mūsu programma ir līdzīga biznesa inkubatoriem ar 2 pamatmērķiem ir:

1. Palīdzēt attīstīt personību, lai kļūtu par uzņēmēju, vai;

2. Par līderi vadītāju, kuram var uzticēt komandas.

Bootcam 2024 pasākuma saite uz abām dienām ir viena un pasākumi, kā arī studijas no angļu valodā: https://businessacademy.lv/en/bootcamp-2024/