Galda tenisa turnīrs Jauniešu mājā!

Uzmanību visiem pingponga entuziastiem! Mēs ar prieku paziņojam par mūsu aizraujošo pingponga jeb galda tenisa turnīru Jauniešu mājā.

No 18. marta līdz 18. maijam mēs katru dienu no plkst. 13:00 līdz 18:00 atveram mūsu durvis, lai ikviens varētu nākt un izaicināt mūsu pingponga ekspertus, Hosé un Amine.

Domā, vai tev ir nepieciešamais, lai uzveiktu šos talantīgos spēlētājus? Tā ir tava iespēja to pierādīt! Vai esi iesācējs, kas vēlas izmēģināt savu veiksmi, vai pieredzējis spēlētājs, kas meklē aizraujošu sacensību, visi ir laipni gaidīti!

Kā tas strādā? Viss ir vienkārši. Visu laiku no 18. marta līdz 18.maijam mēs uzturēsim reģistru ar katra izaicinājuma rezultātiem. Katru reizi, kad kāds no ārpuses spēj uzvarēt Hosé vai Amine, viņam tiks piešķirts punkts. Līdzīgi, ja Hosé vai Amine uzvar, viņi iegūs punktu. Mērķis ir uzkrāt pēc iespējas vairāk punktu!

Turklāt, turnīra beigās labākajiem spēlētājiem būs balvas!

Tāpēc nāc un sacenties ar saviem draugiem, ģimeni vai pat svešiniekiem, kas arī dalās tavā aizrautībā par pingpongu.

Nepalaid garām šo aizraujošo iespēju piedalīties mūsu pingponga turnīrā Jauniešu mājā. Nāc un pievienojies jautrai un aizraujošai sacensībai!

Tiksimies pie pingponga galda!