Kino Rio repertuārs no 19.01 – 25.01

“PANSIJA PILĪ | E01-02”

Pansija pilī | E01-02

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Vēsturiska, Romantika

Lomās:  Rihards Zelezņevs, Gundars Āboliņš, Kaspars Znotiņš, Vilis Daudziņš, Guna Zariņa, Juris Strenga, Olga Dreģe, Ģirts Jakovļevs, Dace Everss, Lāsma Kugrēna, Jānis Jarāns, Dana Bjorka, Ivars Kalniņš, Artūrs Skrastiņš, Alise Dzene, Kaspars Dumburs, Inese Kučinska, Jēkabs Reinis, Gatis Maliks, Lauris Dzelzītis, Vita Vārpiņa, Kristians Teterovskis 

Vecuma ierobežojums: 7+

Daudzsēriju filmas 1. un 2. sērija.

Ir pagājuši vairāki gadi, kopš jaundibinātā Latvijas valsts literātam Viktoram Eglītim piešķīrusi Inciema pusmuižu par nopelniem valsts labā. Kad viņš ar dēliem Anšlavu un Vidvudu beidzot ierodas to apskatīt, izrādās, ka īpašums ir galīgi nolaists un nedzīvojams. Turklāt zemes nomnieks Liepiņš vienā galā ierīkojis veikalu, bet otru atstājis “inventāram” – vecajiem baronlaiku kalpiem, kuri pēc kara nav atraduši sev citu mājvietu. Kad par spīti pirmajam pārsteigumam Eglīši nolemj muižu atjaunot un plašajās telpās ierīkot pansiju inteliģentiem ļaudīm, seko aizraujošu, komisku un romantisku notikumu virkne, kur visneparastākajos veidos krustojas pilsētas viesu, apkārtnes iedzīvotāju, muižas kalpu un latviešu kultūras dižgaru likteņi.

Filma latviešu valodā, subtitri latviešu valodā TIKAI ainās, kur runā citā valodā.

Seansi:

  • 24.01. trešdiena: 17:30 LV

“VIENKĀRŠI SUPER!”

Helt Super!

Žanrs: Animācija, Ģimenes filma

Vecuma ierobežojums: 7+

Vienpadsmit gadīgās datorspēļu entuziastes Hedvigas dzīve sagriežas kājām gaisā, kad viņa ir spiesta aizstāt savu tēvu pilsētas supervaroņa amatā daudz agrāk, nekā gaidīts. Taču Hedviga nav supervarone, un izaicinājumi ir daudz nopietnāki, nekā viņas tēvs bija paredzējis. Drīz vien viņš saprot, ka tā vietā jākoncentrējas uz viņa atlētisko brāļa dēlu Adrianu. Nomākta un apmulsusi, Hedviga apciemo savu trako vecmāmiņu. Kolīdz viņa sāk stāstīt par notiekošo, vecmāmiņā parādās dzirksts, un viņa ar aizrautību reaģē uz Hedvigas murmulēšanu. Izveidojas neticama komanda, un drīz vien Hedviga ir gatava piepildīt savas ģimenes mantojumu bez tēva ziņas.

Filma ierunāta latviešu valodā.

Seansi:

  • 19.01. piektdiena: 15:30 LV
  • 20.01. sestdiena: 16:00 LV
  • 21.01. svētdiena: 14:00 LV
  • 24.01. trešdiena: 15:30 LV
  • 25.01. ceturtdiena: 16:00 LV

“NAKTS PELDE”

Night Swim

Žanrs: Trilleris, Šausmu filma

Lomās:  Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren  

Vecuma ierobežojums: 16+

Bijušais augstākās līgas beisbola spēlētājs, kurš slimības dēļ spiests atstāt lielo sportu, kopā ar sievu un bērniem pārceļas uz jaunām mājām. Slepus cerot tomēr kādreiz atkal atgriezties profesionālajā sportā, Rejs pārliecina sievu, ka jaunās mājas mirdzoši zilais piemājas peldbaseins sagādās prieku bērniem un nodrošinās viņam fizisko terapiju. Taču kāds tumšs noslēpums mājas pagātnē atraisīs ļaunu spēku, kas ģimeni ievilks neizbēgamās šausmu dzīlēs.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 20.01. sestdiena: 20:00
  • 25.01. ceturtdiena: 20;30

“NABAGA RADĪBAS”

Poor Things

Žanrs: Komēdija, Drāma, Zinātniskā fantastika

Lomās:  Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef

Vecuma ierobežojums: 16+

Sava nežēlīgā vīra ietekmē, Bella ir izdarījusi pašnāvību, taču ekscentrisks zinātnieks nolemj izglābt sievieti un pārstāda viņai viņas pašas vēl nedzimušā bērna smadzenes.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 19.01. piektdiena: 19:30
  • 21.01. svētdiena: 19:30
  • 24.01. trešdiena: 20:00

“PASTKARTE NO ROMAS”

Pastkarte no Romas

Žanrs: Komēdija, Drāma

Lomās:  Jānis Jarāns, Indra Burkovska

Vecuma ierobežojums: 12+

Kā vinnēt loterijā ceļojumu uz Romu? Pastnieku pārim — Ernestam (70) un Alvīnei (64) — beidzot ir izstrādāts plāns, tomēr tam stājas ceļā Alvīnes strauji progresējošais atmiņas zudums.

Filma latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā.

Seansi:

  • 19.01. piektdiena: 17:30
  • 20.01. sestdiena: 18:00

“BIŠKOPIS”

The Beekeeper

Žanrs: Trilleris, Asa sižeta filma

Lomās: Jason Statham, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Jeremy Irons

Vecuma ierobežojums: 16+

Viena cilvēka nežēlīga atriebības vadīta cīņa iegūst valstiskus apmērus, kad atklājas, ka viņš bijis aģents ietekmīgā un slepenā organizācijā, kas pazīstama ar nosaukumu „Biškopji”.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Seansi:

  • 21.01. svētdiena: 17:30
  • 25.01. ceturtdiena: 18:00

“NEŠĶIRAMIE”

The Inseparables

Žanrs: Komēdija, Animācija, Ģimenes filma

Vecuma ierobežojums: U (bez vecuma ierobežojuma)

Grūti iedomāties nesaderīgāku draugu pāri kā leļļu teātra lelli Donu Kihotu un plīša sunīti dīdžeju Vauvavu. Taču, kad viņi, katrs ar savu bēdu, satiekas Ņurjokas Centrālparkā, liekot kopā savus talantus un spējas, izrādās, ka viņi var paveikt neticamas lietas. Glābjot jenotu ģimeni un veicot citus varoņdarbus pasaules leģendārākajā parkā, viņi nemanāmi kļūst par labākajiem draugiem. Ja tev ir īsts draugs, tad ir paveicams jebkurš uzdevums un pārbaudījums. Piedāvā filmu “Karalienes korgijs” un “Lielās pēdas ģimene” veidotāji.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā (ar subtitriem latviešu valodā).

Seansi:

  • 19.01. piektdiena:
  • 20.01. sestdiena: 14:00 LV
  • 21.01. svētdiena: 15:30 RU