Jauniešus aicina pieteikties vasaras nometnei ASV

Vidusskolas vecuma jaunieši aicināti piedalīties programmā BAFF Līderības Akadēmija, lai jau vasarā dotos uz ASV un iegūtu neaizmirstamu pieredzi. Līdz 17. martam programmai aicināti pieteikties aktīvi un mērķtiecīgi skolēni, kuriem ir interese par inovācijām, uzņēmējdarbību un mārketingu, kā arī vēlme atklāt un attīstīt savus talantus.

BAFF Līderības Akadēmija ir konkursa programma 11. klašu skolēniem, kuriem piemīt entuziasms, mērķtiecība un vēlme pilnveidot savu personību. Palīdzot izstrādāt katram savu projekta ideju, programmas pasniedzēji no ASV veicinās interesi par inovācijām, iedvesmos un iedrošinās jauniešus realizēt savu līdera potenciālu. Akadēmija tiks organizēta ASV pilsētā Portlendā, Meinas štatā, kur jaunieši kopā ar vienaudžiem no Igaunijas un Lietuvas trīs nedēļas pavadīs universitātes pilsētiņā, lai apgūtu līderības prasmju kursu, piedalītos izaugsmes treniņos, kā arī iepazītu ASV vidi un kultūru. Programma tiks organizēta no 10. jūlija līdz 2. augustam.

Dalība BAFF Līderības Akadēmijā skolēniem ir bez maksas. Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda stipendija sedz visus programmas izdevumus:

  • avio biļetes turp un atpakaļ (Rīga – ASV – Rīga);
  • veselības apdrošināšanu;
  • dzīvesvietas izmaksas;
  • ēdināšanu;
  • aktivitātes, kas tiks organizētas programmas laikā.

Lai piedalītos konkursā, skolēnam jāatbilst sekojošiem kritērijiem:

  • ir Latvijas valsts pilsonība;
  • šobrīd mācās vidusskolas 11. klasē vai attiecīgā kursā tehnikumā;
  • pārzina angļu valodu;
  • ir motivēts un aktīvs skolā un ikdienā.

Interesenti aicināti pieteikties līdz 2023. gada 17. martam, iesūtot atbildes uz konkursa jautājumiem. Plašāks ieskats konkursa nosacījumos un pieteikšanās programmai BAFF Līderības Akadēmija fonda mājaslapā: https://www.balticamericanfreedomfoundation.org/programs/leadership-academy

Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds darbojas Baltijas valstīs kopš 2010. gada rudens. Fonda misija ir stiprināt saikni starp ASV un Latviju, Lietuvu un Igauniju, finansējot izglītības programmas, kas vērstas uz profesionālo izaugsmi un personības attīstību.

Kontaktinformācija:
Ilze Bembere

BAFF stipendiju programmas Latvijā
[email protected]

tel. 67788600

www.BalticAmericanFreedomFoundation.org