VIZIUM aicina uz Valentīndienas darbnīcām

Tuvojoties mīlestības svētkiem, Ventspils zinātnes centrs VIZIUM 14. februārī aicina ikvienu interesentu svinēt mīlestību un baudīt īpaši romantisko gaisotni, piedaloties bezmaksas radošajās Valentīndienas darbnīcās, kurās būs iespēja veidot animācijas filmu, sirds formas konstrukcijas, iejusties Amora ādā un izveidot skaistu svētku apsveikuma kartiņu mīļotajam cilvēkam.

Lai gan kalendārs un viegls sniega plīvurs ārā vēl liecina par ziemu, logos jau arvien biežāk sāk iespīdēt pirmie saules stari, kas atgādina, ka pavasaris vairs nav tālu. Par pavasara tuvošanos liecina arī visu mīlētāju svētki – Valentīndiena. Mīlestības svētkiem veltītās aktivitātes norisināsies 14. februārī plkst. 14 – 19 zinātnes centra foajē.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izzināt animācijas filmu veidošanas pamatprincipus un radīt pašiem savu mīlas stāstu animācijā. Tiem, kam sirds pilna mīlestības un prāts radošuma, būs iespēja kļūt par arhitektiem un veidot sirds formas konstrukcijas. Taču, ja vēl esi sava sirdsāķīša meklējumos, izmantojot loku šaušanā lietotus fizikas likumus, būs iespēja izveidot savu Amora šaujamo instrumentu un mēģināt savas izveidotās konstrukcijas sagāzt, tādējādi pārbaudot to izturību un trenējot roku Amora bultu šaušanā! Protams, kas gan tas tie par mīlestības svētkiem bez sirsnīga apsveikuma mīļotajam cilvēkam? Radošajās darbnīcās apmeklētāji varēs izveidot kustīgu Valentīndienas kartiņu, ko pēc tam uzdāvināt sev mīļam cilvēkam!

Pēc radošas darbošanās, mīlnieki tiek aicināti izbaudīt svētku kopā būšanu un romantisku skatu uz Ventspili, uzkāpjot 30 metrus augstajā VIZIUM skatu platformā.

Dalība radošajās darbnīcās ir bez maksas, pasākumā nav iekļauts ekspozīcijas zāles apmeklējums. Plašāka informācija pieejama pa tālr.: 66776633, rakstot uz e-pastu: [email protected].