Piesakies konferencei “Iedvesmas RŪPnīca: pilsoniskās iniciatīvas videi un ilgtspējai”!

Biedrība “Latvijas Platforma attīstības sadarbībai” aicina rezervēt datumu klātienes konferencei “Iedvesmas RŪPnīca: pilsoniskās iniciatīvas videi un ilgtspējai”, kas norisināsies 2023.gada 27.janvārī Rīgā.

  • Konferences pirmajā daļā iedvesmosim dalībniekus ar populāru personību, izglītotāju stāstiem par dažādām pilsoniskajām iniciatīvām videi un ilgtspējai, kā šādas iniciatīvas iespējams integrēt izglītības procesā un ikdienā.
  • Otrajā daļā dalīsimies ar resursu krātuvi – iespēju izmēģināt pašiem praktiskus rīkus un iegūt jaunas idejas, kā ikdienā runāt un kopīgi mācīties par ilgtspējas daudzdimensionālo dabu – vides, sociālo, ekonomisko.

Pasākumā aicinām piedalīties pašvaldību darbiniekus, pedagogus, bibliotēku un muzeju darbiniekus, kutūras namu, jauniešu centru un interešu izglītības iestāžu pārstāvjus, jaunatnes darbiniekus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus un visus aktīvos cilvēkus, kas vēlas iedvesmoties un iegūt praktiskas zināšanas. Aicinām līdzi ņemt jauniešus, veidojot aktīvu sadarbību jau līdzdalības procesā.

Piesaki savu dalību konferencei, aizpildot pieteikuma ANKETU.
Pasākuma organizatori nepieciešamības gadījumā piedāvā segt dalībnieku ceļa izdevumus.
Vairāk informācijas par konferenci iespējams saņemt ŠEIT.