Notiek ”Zaļā misija” interaktīvās klimata nodarbības

No 19. oktobra līdz 1. decembrim Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Nākotnes klasē norisināsies bezmaksas klimata nodarbības, kuru laikā interesentiem interaktīvi iesaistošā veidā būs iespēja iemācīties aktuālāko par klimata pārmaiņām un vides aizsardzību.

Pasākumi tiek īstenoti, izmantojot VATP Nākotnes klasē pieejamās tehnoloģijas. Nodarbību procesā dalībnieki izmanto individuālus planšetdatorus un veic uzdevumus ar digitālo rīku palīdzību, kas vairo iesaisti nodarbību procesā.

Visi interesenti aicināti sekot līdzi aktuālajiem nodarbību laikiem, sekojot ”Zaļā misija” Facebook lapai. Pieteikties nodarbībām iespējams ikvienam, rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

Kampaņa ”Zaļā misija” līdztekus pasākumu cikla organizēšanai īsteno arī citas aktivitātes, lai nodrošinātu visaptverošu sabiedrības informēšanu par klimata pārmaiņām un vides jautājumiem. Aktivitāšu īstenošanas mērķis ir veicināt izpratni par iespējām, kas palīdzētu sabiedrībai uzlabot savus ikdienas paradumus un pievērsties veselīgākam dzīvesveidam.