Nāc uz suņu izstādi Reņķa dārzā!

       Un atkal, kā katru rudeni, jau no 1986. gada, arī šogad , 2022. gada 3. un 4. septembrī, Ventspils Dzīvnieku Audzētāju Biedrība (LKF – Latvijas Kinoloģiskas Federācijas biedrs) , Ventspilī skaistajā Reņķa dārzā rīko visu šķirņu suņu nacionālās izstādes.

       3.septembrī norisināsies izstāde “KURZEMES UZVARĒTĀJS 2022”, bet 4. septembrī   izstāde ar nosaukumu  “ VENTSPILS KAUSS 2022”.

       Abās dienās izstādē piedalīsies rekordliels liels skaits dalībnieku –  kopā ap 1400 brīnišķīgi suņi no Apvienotās Karalistes, Čehijas, Vācijas, Ukrainas, Somijas, Zviedrijas,  Igaunijas, Lietuvas, Latvijas, ar saviem īpašniekiem un ģimenēm. Ļoti kuplā pulkā būs pārstāvēta Ventspils Dzīvnieku Audzētāju Biedrība – šogad par skaistākā savas šķirnes pārstāvja titulu sacentīsies 98 suņi ventspilnieki.

Aktīviem, sportiskiem un azartiskiem izstādes apmeklētājiem sestdien, 3.septembrī 14.30 un svētdien, 4. septembrī 13.30 būs iespēja izbaudīt īstu ātrumu šķēršļu trasē “agility” paraugdemonstrējumu laikā.

     Izstādes laikā apmeklētāji varēs ne tikai apskatīt suņus, bet arī parunāt ar sunīšu saimniekiem par šķirņu īpatnībām , piemērotību, vajadzībām, kopšanu un aktivitātes līmeni. Varēsiet uzzināt  par sportiskām un aktīvām brīvā laika pavadīšanas iespējām kopā ar ģimenes mīluli – suni. Varēsiet iepazīties ar mūsu kluba biedriem, uzzināt par mūsu darbības mērķiem, virzieniem, iespējām un pārliecībām.

Izstādes sākums: 3. septembrī 10.00.,  4. septembrī 9.00.
Best in Show sākums ~15.30.

Ieejas maksa:  bērniem  līdz 12 gadiem, invalīdiem un pensionāriem 2 eiro, visiem pārējiem 4 eiro.
“Cimdiņa” bērniem un viņu ģimenēm ieeja pasākumā bez maksas!

Informācija par izstādi, suņu šķirnēm un ringu laikiem:
https://www.ventspilsdog.com/