Jauniešu festivāls “KOPUMS”

12. un 13. augustā Jūrmalā, Dzintaru Mežaparkā, Eiropas Jaunatnes gada ietvaros norisināsies vasaras lielākais notikums jauniešiem – brīvdabas un koprades festivāls “KOPUMS”.

 KOPUMS ir par domu un gara brīvību, nākotnes vīzijas radīšanu, jaunu draugu un iespēju iepazīšanu un jēgpilnu laika pavadīšanu – esam dažādi, taču saistīti un vienoti!

 KOPUMS ir dažādu jauniešu organizāciju, mākslinieku, radošo personību, līderu un jauniešu no visas Latvijas apvienojums vienā veselumā.

Festivāla mērķis ir vienkopus pulcēt vairāk kā 10 000 cilvēkus, tai skaitā vismaz 1000 jauniešus no attālākiem reģioniem, un iepazīstināt viņus ar jaunatnes organizācijām un iespējām, kā lietderīgi un interesanti pavadīt laiku, kā arī iedvesmot jauniešus līdzdarboties labākas nākotnes kopradīšanā – festivālā darbosies dažādas aktivitāšu zonas, kur katrs varēs atrast sev tīkamu nodarbi un jaunus iespaidus:
– NVO kvartāls, kur iepazīties ar jauniešu organizācijām;
– Aktīvā zona, kur mācīties līdzsvaru, ruļļot, skrituļot u.c.;
– Meditatīvā zona, kur abu dienu garumā varēs randiņot 1:1 ar kouču, meditēt, kustēties, muzicēt, dejot, runāties, sajust, piedzīvot un visādi citādi rūpēties par savu dvēselisko labbūtību;
– Galvenā skatuve, uz kuras gaidāmas dažādas diskusijas, forumi un debates par jaunatnes jomā aktuālām tēmām, prāta spēles, jauniešu radītas performances, dažādu sevi jau pierādījušu un pavisam svaigu mūziķu uzstāšanās;
– Čillzona absolūtai nekānedarīšanai;
– Ēdinātāju teltis piepildītiem punčiem;
– Fotoizstāde un labo novēlējumu iela siltu sajūtu vairošanai;
– un vēl!

 Tāpat joprojām tiek aicinātas pieteikties organizācijas un jaunieši, kas vēlētos dalīties ar savu aktivitāti, telti vai ideju KOPUMĀ. Idejas iespējams iesniegt, rakstot uz [email protected]!