Jauniešiem iespēja iepazīt Eiropu dodoties dažādos projektos

Pieciem jauniešiem vecumā no 18 gadiem iespēja pieteikties jauniešu apmaiņas projektā “Stay alivE+”, kura tēma ir jaunas zināšanas un prasmes, lai spētu rīkoties ārkārtas situācijās un sniegtu pirmo neatliekamo palīdzību!

Projektā piedalīsies jaunieši no Itālijas, Horvātijas, Turcijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas, kopā darbojoties tiks apgūtas dažādas sadarbības prasmes, komandu darbs un iepazītas jaunas kultūras. Dalība šādos projektos palīdz attīstīt domāšanu, uzlabo angļu valodu, ļauj “izkāpt” no savas komforta zonas, kā arī iepazīt citas Eiropas valstis.

Dalība jauniešu apmaiņas projektā ir bez maksas.

Lai pieteiktos projektam raksti e-pastu projekta īstenotājiem, organizācijai Asociatia CPDIS – [email protected], ja rodas papildus jautājumi, sazinies ar Ventspils Jauniešu māju tās sociālajos tīklos.

Programmas “Erasmus+” jaunatnes jomas mērķis ir veicināt mobilitāti neformālās izglītības jomā un aktīvu jauniešu un jaunatnes darbinieku līdzdalību, kā arī veicināt sadarbību, sociālo iekļaušanu, radošumu un inovatīvas pieejas organizāciju un politikas līmenī jaunatnes jomā.