RTU Karjeras diena 2022, virtuāli 4.martā

RTU Karjeras diena ir topošo profesionāļu karjeras orientācijas pasākums Latvijā un tā mērķis ir apvienot studentu un uzņēmumu intereses, sniegt ieskatu tautsaimniecības nozarēs, nodrošinot iespēju tiešāk komunicēt studentiem ar uzņēmumiem un otrādi.

Virtuālajā pasākumā Tu varēsi satikt uzņēmums no informāciju tehnoloģijas, ražošanas, būvniecības, finanšu un daudz citām nozarēm. Tev būs iespēja uzsākt sarakstiaudio vai video zvanu ar kompānijas pārstāvi, rezervēt interviju laikus, izveidot savu dienas plānotāju un piedalīties dažādos interesantos LIVE vebināros un grupu zvanos.

Reģistrācija pasākumam ir obligāta un bezmaksas. Aicināti RTU un citu augstskolu studenti, absolventi, vidusskolēni un visi citi interesenti.

Virtuālā Karjeras diena 2022 norisināsies 4.martā, plkst. 11-16, platformā Virtuālā Karjeras diena 2022 – RTU pasākumi. Izmanto tiešsaistes opcijas un jau laicīgi iepazīsties ar uzņēmumiem, kas piedalīsies. Nospied “Follow” sev interesējošiem stendiem un saņem visus jaunums e-pastā.