Ventspils Kamermūzikas dienas | Bahs. Dambis. Grīnbergs.

Koncertzālē “Latvija”, 16. decembrī, 19:00 (pārcelts no 21. oktobra) programma “Bahs. Dambis. Grīnbergs.” tapusi Ventspils Mūzikas vidusskolas pedagogu Kristīnes Adamaites (ērģeles) un Ilonas Meijas (flauta) sadarbībā ar izcilo latviešu dziedātāju Ievu Paršu.

Blakus lielmeistaru J.S.Baha un P.Dambja mūzikai, programmā iekļauti arī Ventspils Mūzikas vidusskolas absolventa un tagad jau skolotāja, mūsu lielās cerības – Andreja Grīnberga darbi. Kristīne Adamaite, kā allaž, veidojusi rūpīgi pārdomātu, ar iekšējo dinamiku apveltītu mūzikas stāstu “par skaisto, zudīgo, nebeidzamo. Par nemainīgi pārvērtīgo”.

Šis, iespējams, būs visakadēmiskākais Ventspils Kamermūzikas dienu koncerts, tomēr publikai nebūtu jābaidās no garlaicības sastopoties ar nopietnu mūzikas saturu – mūziķu pieredze un neapstrīdamā profesionalitāte garantē to, ka muzikāls piedzīvojums būs skaidri jaušams un aizraujošs katram. Koncerts solās būt īpaši krāšņs, Kristīnei Adamaitei niansēti pārvaldot visas koncertzāles “Latvija” ērģeļu izteiksmes iespējas.

Plašāk par pasākumu https://www.facebook.com/events/307274097739800/?ref=newsfeed