Izsludina pieteikšanos uzņēmējdarbības konkursam “Start Strong 3+3”, uzvarētājiem pieredzes brauciens uz ASV!

Iespēja Tavam #SMU! ✈
Piesaki savu SMU konkursam Start Strong 3+3, lai iegūtu jaunas zināšanas un sacenstos par galveno balvu – pieredzes braucienu uz ASV! 🇺🇸

Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā un karjeras skolu “Start Strong” izsludina pieteikšanos uzņēmējdarbības konkursam “Start Strong 3+3” JA Latvia skolu 10.-12. klašu audzēkņiem, lai veicinātu vidusskolas jauniešus veidot skolēnu mācību uzņēmumus (SMU), kas ir dzīvotspējīgi Latvijas vai konkrētā starptautiskā uzņēmējdarbības vidē.

Konkurss tiek organizēts 3 praktisku meistarklašu veidā, lai SMU spētu iegūt jaunas zināšanas un prasmes un pilnveidot produktu, atrodot tajā inovāciju.

Dalībnieki: JA Latvia vispārējo, tehnisko, profesionālo, valsts un privāto vidusskolu 10.-12. klašu audzēkņi, kuri piedalās skolēnu mācību uzņēmumu programmā. Konkursā nevar piedalīties tie skolēni, kas tajā piedalījušies kādā no iepriekšējiem mācību gadiem.

Lai piedalītos:
– līdz 8.novembrim piesaki konkursam savu SMU, aizpildot ŠEIT pieejamo anketu;
– izveido video latviešu vai angļu valodā par savu komandu un kādēļ tieši jūs uzvarēsiet.

Lai pieteiktos konkursam, SMU var būt vēl nepabeigta reģistrācija – SMU var būt reģistrēšanās procesā. Tiem, kas tiks apstiprināti dalībai, SMU būs jāreģistrē līdz 1.meistarklasei. Sīkāka informācija par konkursu pieejama tā nolikumā. (visu programmu nolikumi pieejami profilos jalatvia.lv sadaļā Nolikumi)

Konkursa galvenā balva: uzvarētājkomandai 5 cilvēku sastāvā brauciens uz ASV.