Tikšanās ar mūziķi, treneri un grāmatas autoru Kasparu Zlīdni 29.septembrī bibliotēkā

Kaspars Zlidnis ir veselīga dzīvesveida entuziasts, viņa lekcijas par šo tēmu ir iedvesmojošas un interesantas. Kaspars ir arī ielu vingrošanas kustības attīstītājs Latvijā, kurš iedvesmojis šim sporta veidam pievienoties daudzus interesentus. Sports, veselīgs dzīvesveids un mūzika ir Kaspara vaļasprieki, kurus viņš veiksmīgi apvieno.

Ventspils Galvenā bibliotēka un Europe Direct Ventspils trešdien, 29. septembrī, plkst. 17.30 aicina interesentus uz tikšanos ar mūziķi, CrossFit treneri un grāmatas “Spēka grāmata. Atklāj augstāko spēku sevī” autoru Kasparu Zlidni.

Atsaucoties uz daudzu cilvēku lūgumu, Kaspars Zlidnis šī gada martā izdevis grāmatu “Spēka grāmata. Atklāj augstāko spēku sevī”, kas pieejama arī Ventspils bibliotēkas lasītājiem. Grāmata ir atgādinājums par augstāko spēku, kas ir atrodams katrā no mums.

Tikšanās ar Kasparu Zlidni notiks Eiropas sporta nedēļas ietvaros, kuras mērķis ir mainīt iedzīvotāju paradumus un būt fiziski aktīvākiem. Šī gada Eiropas sporta nedēļas moto ir “Piecelies un piecel citus!”.

Pasākumā jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas vai pārslimošanas faktu, vai negatīvs Covid-19 testa rezultāts.