Aicinājums piedalīties fokusa grupu diskusijās

Vai Tevi interesē sabiedrībā aktuāli jautājumi?
Piedalies sarunā un nozīmīgā pētījumā – dalies ar savām idejām, domām un pieredzi, kā arī uzklausi citu jauniešu pieredzi!
Aicinām jauniešus visā Eiropā piedalīties fokusa grupu diskusijās par vienu no pašlaik būtiskākajiem un sabiedrībā aktuālākajiem jautājumiem.

Dalība 2,5 h diskusijā tiks atlīdzināta ar dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Tiem dalībniekiem, kuri piedalīsies klātienes diskusijā 19. augustā, tiks atlīdzināti arī ceļa izdevumi.

Diskusija ir daļa no pētījuma Eiropas Komisijas DEAR programmas projekta ietvaros, kas palīdzēs NVO un brīvprātīgajām organizācijām saprast sabiedrisko domu par mūsdienu būtiskākajiem jautājumiem.

Viena no sarunām notiks 19. augustā klātienē Rīgā pasākumu telpās “Teikums”, bet otra – 26. augustā tiešsaistē, tāpēc neatkarīgi no tā, kurā vietā Latvijā tu dzīvo, varēsi piedalīties sarunā!

Aizpildi īsu pieteikuma aptaujas anketu ar pamata informāciju par sevi, lai nodrošinātu dalībnieku dažādību, un gaidi ziņu no mums par iespēju piedalīties sarunā 19. vai 26. augustā.

Lai aizpildītu pieteikuma anketu, spied: https://latvia.questionpro.com/t/AMzT2ZnhwK
Vienas grupas maksimālais dalībnieku skaits – 12 cilvēki.
Jautājumu gadījumā lūdzam zvanīt uz tālruņa numuru: 26408763, vai rakstīt uz e-pastu: [email protected]