Mazais Autofotoorientēšanās brauciens “Ventspils 2021”

Sestdien, 31.jūlijā ikviens tiek aicināts doties autofotoorientēšanās piedzīvojumā, kurā 4 stundu laikā varēs interesantā veidā iepazīt Ventspils pilsētu un tās apkārtni.

Tas būs patiešām īsts piedzīvojums, jo kontrolpunktu meklēšanai tiks izsniegta parastā autoceļu karte. Pēc tās orientējoties, būs jāatrod kartē atzīmētie kontrolpunkti un pie tiem jānofotografējas. Lai iegūtu vairāk punktu, tiks doti arī dažādi papildus uzdevumi.

Ventpils pilsētā komandas dosies “pilsētas medībās”. Garlaicīgi noteikti nebūs!
Visu brauciena laiku komandas pavadīs savā automobilī un svaigā gaisā. Nebūs arī kontakta ar pārējiem brauciena dalībniekiem un citiem cilvēkiem.

Braucienu varēs sākt jebkurā komandas brīvi izvēlētā vietā brauciena reģionā laika posmā no 9:00-12:00.
Orientēšanās karte ar kontrolpunktiem, foto un uzdevumu lapas tiks nosūtīti katrai komandai digitāli uz reģistrēto WhatsApp numuru komandas starta brīdī. Brauciena noslēgums pēc 4 stundām jebkurā vietā.

Dalības maksa 24EUR.Viss, kas nepieciešams braucienam: vieglais automobilis, vismaz divu cilvēku komanda (ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus brauciena dienā), digitālais fotoaparāts vai/un viedtālrunis, ieteicamā ceļu karte Ventspils un apkārtne vai Ziemeļkurzeme (jo mūsējā būs smalka un bez mēroga), lineāls, cirkulis (slēptā punkta aprēķināšanai), ērti apavi un labs noskaņojums.

Dalības maksa 24€ no komandas.
Iepazīsties ar brauciena Nolikumu un reģistrē savu komandu https://mazais.brauciens.lv