Piesakies studijām Ventspils Augstskolā

Pieteikšanās studijām Ventspils Augstskolā (VeA) ir sākusies un turpināsies līdz 12. jūlijam. Pirmajās uzņemšanas dienās lielākā interese no topošo studentu puses izrādīta par IT fakultātes studiju programmām, taču arī Ekonomikas un pārvaldības un Tulkošanas studiju fakultāte saņēmusi līdzīgu skaitu pieteikumu. Šī gada uzņemšanā reflektanti varēs kandidēt uz 320 valsts finansētājām studiju vietām.

“Studentcentriskā pieeja un mūsu studentu augstās prasības mums liek būt soli priekšā, un to mēs arī darām – moderna un pieejama studiju vide, jaunākās tehnoloģijas auditorijās, jaudīgi IT risinājumi, profesionāla video studija, lietotne VeApp un nemitīga studiju satura papildināšana, sekojot jaunakajām nozares tendencēm. Esam nepārtrauktā attīstībā un nedomājam apstāties. Jaunajā studiju gadā svinēsim Ventspils Augstskolas 25. gadadienu, un šo gadu laikā mūsu augstskolā iegūtā izglītība ir bijusi atslēga tūkstošiem veiksmīgu karjeru,” studēt VeA aicina rektors profesors Kārlis Krēsliņš.

2021./2022. akadēmiskajā gadā VeA piedāvā studijas uzsākt 9 pamatstudiju programmās, 5 maģistra un 2 doktora līmeņa programmās. Ar studiju iespējām VeA aicinām iepazīties mājaslapā VENTA.LV vai digitālajā studiju bukletā studijas.venta.lv .

Pieteikšanās kārtība

Pieteikšanās pamatstudijām VeA notiek elektroniski.

Elektroniskā pieteikšanās notiek portālā Latvija.lv, izmantojot e – pakalpojumu “Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās”. Pieteikties elektroniski var no 28. jūnija līdz 11. jūlijam.

Ja nepieciešams pieteikumu apstiprināt, tas jādara klātienē Ventspils Augstskolā vai arī kādā no citiem pieteikšanās punktiem visā Latvijā no 6. līdz 12. jūlijam.

Pieteikšanās augstākā līmeņa studiju programmās notiek elektroniski vai klātienē.

Pieteikties elektroniski var no 28. jūnija līdz 12. jūlijam, sūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz e – pastu [email protected]. Pieteikuma forma atrodama šeit. Atceries pieteikumam pievienot arī citus dokumentus. Dokumentu sarakstu skaties šeit.

Klātienē piesakies no 6. līdz 12. jūlijam Ventspils Augstskolā. Atceries paņemt nepieciešamos dokumentus.