Notiks lekcija par fiziskajām aktivitātēm un sabalansētu uzturu

”Latvijas Veselības nedēļas 2021” ietvaros 4. jūnijā plkst. 18 Ventspils bibliotēka tiešsaistē ikvienu aicina uz fitnesa trenera Andra Ļubkas lekciju ”Ikdienas fizisko aktivitāšu un sabalansēta uztura ietekme uz veselību”.

Andris Ļubka ir ieguvis bakalaura grādu kvalifikācijā ”Vecākais fitnesa treneris un sporta skolotājs”. Andris strādājis par sporta skolotāju Mālpils internātpamatskolā un profesionālajā vidusskolā, par fitnesa treneri ”Pannata Fitness Sigulda”, bijis valdes priekšsēdētājs Siguldas Pauerliftinga biedrībā, kā arī organizējis Latvijas čempionātu pauerliftingā (2014-2015). 2015. gadā bijis projekta ”Performance challenge” satura veidotājs un treneris, savukārt 2014. gadā dibinājis ”S FITNESS SIGULDA”, kur par treneri strādā vēl joprojām.

Lekcija norisināsies platformā Zoom, kur dalībnieku skaits ir ierobežots, un Ventspils bibliotēkas facebook lapā, kur lekciju varēs skatīties ikviens interesents bez dalībnieku skaita ierobežojumiem. Tiem, kas vēlas lekciju skatīties platformā Zoom, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu: https://docs.google.com/forms/d/1o5rxTjZWb_3vd-AnKx32l3e5AitV_stV37aeHImULWo/edit (pieteikties varēs 100 cilvēku un pēc tam pieteikšanās tiks slēgta).