Jauniešu māja piedāvā attālinātās neformālās nodarbības

Esošajā situācijā, kad pie sevis aicināt nevaram un klātienē nav iespējams satikties, Ventspils Jauniešu māja piedāvā klašu kolektīviem un citām jauniešu grupām piedalīties neformālās tiešsaistes nodarbībās. Esam sagatavojuši vairākas nodarbību tēmas, kurām ir iespēja pieteikties.

  • Brīvprātīgais darbs. Tiešsaistes nodarbības laikā jaunieši tiks iepazīstināti ar brīvprātīgā darba pamatprincipiem, tā nosacījumiem un iespējām. Jaunieši izzinās, kas ir brīvprātīgais darbs, ko no tā var iegūt, kur atrast brīvprātīgā darba iespējas Ventspilī, Latvijā un Eiropā. Nodarbību iespējams organizēt latviešu vai angļu valodā.
  • Kā attīstīt radošumu? Tiešsaistes nodarbības laikā ir paredzēti dažādi izaicinoši uzdevumi, kas ļaus iepazīt “domāšanu ārpus kastes”, tādējādi attīstot radošumu un veicinot sadarbības prasmes komandā.
  • Vide un bezatkritumu dzīvesveida pamatprincipi. Tiešsaistes nodarbībā jauniešiem būs iespēja piedalīties interesantās praktiskās un radošās darbnīcās, kā arī tuvāk iepazīties ar piemēriem bezatkritumu (zero-waste) dzīvesveidam.

Viena tiešsaistes nodarbība ilgst 40 minūtes, bet ir iespējamas nodarbības ilgumu pielāgot. Piedāvājam veidot nodarbības arī par citām jauniešiem aktuālām un interesējošām tēmām. Nodarbības ir bez maksas. Lai pieteiktos, aicinām sazināties ar Ventspils Jauniešu mājas projektu vadītāju Helēnu Kohu pa e-pastu [email protected]