Iemūžini zīmējumos pilsētu

Pašvaldības SIA ”Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina visus Ventspils vispārizglītojošo skolu 1.-12. klašu audzēkņus piedalīties konkursā ”Manas pilsētas 730 gadi” un izcīnīt labas balvas gan sev, gan savai klasei.

Nu jau ceturto gadu labiekārtošanas kombināts aicina visu skolu audzēkņus sarosīties un piedalīties zīmējumu konkursā un kopīgiem spēkiem izveidot pārliekamo kalendāru 2021. gadam. Tā kā šogad pilsēta svin 730 gadu jubileju, šī gada tēma – ”Manas pilsētas 730 gadi”.

Ventspils – pilsēta, ko ieskauj jūra un meža ieplakas, pilsēta ar senu vēsturi un stabilu nākotnes vīziju, pilsēta, kur attīstība iet roku rokā ar vides aizsardzību un saglabāšanu, pilsēta, ko saucam par savām mājām. Labiekārtošanas kombināts aicina skolēnus pastāstīt par savu pilsētu – par pilsētas vēsturi, tagadni un varbūt pasapņo par pilsētas nākotni – zīmējot.

Galvenā balva – apmaksāts transports klases ekskursijai 400 EUR vērtībā, kā arī individuālas veicināšanas balvas no pašvaldības SIA ”Ventspils labiekārtošanas kombināts”.

Zīmējumus ar aprakstiem līdz 30. novembrim (ieskaitot) var iesniegt pašvaldības SIA ”Ventspils labiekārtošanas kombināts” Pils ielā 12, uz darba jānorāda autora vārds, uzvārds, skola un klase.

Konkursa nolikums