TIME TO MOVE kampaņas ietvaros sniedzam Tev iespēju mest cilpas nodarbinot gan ķermeni, gan prātu!

 Piedalies cilpošanas spēlē sev ērtā laikā no 8. oktobra 15:00 līdz 11. oktobra pulksten 15:00 un laimē foršas balvas!

KAS NEPIECIEŠAMS, LAI PIEDALĪTOS?🎉 Komanda, draugu bariņš vai arī tikai Tu pats;
🎉 Viedierīce, kas ļauj pieslēgties GPS un internetam. Noderēs arī ārējā baterija, lai telefonam “nesajuktu cilpu solis”;
🎉 LOQUIZ lietotne, kura bez maksas lejupielādējama:
App Store: https://apple.co/2zRhryr
Google Play: https://bit.ly/2KR0Wof
🎉 Laikapstākļiem atbilstošs apģērbs, dzeramais ūdens,saulesbrilles vai lietussargs – tu jau zini, viss, lai cilpojot tu justos labi!

KĀ VISS NOTIKS?🎉 8. oktobrī plkst. 15.00 oficiālā atklāšana ar video šeit pat – spēles pasākumā.
🎉 Video iegūsiet paroles spēlei, kas ļaus jums ielogoties LOQUIZ, lai spēle varētu sākties!
🎉 Izdomā jau iepriekš, kādā maršrutā vēlies doties – vari skriet, braukt ar velosipēdu, dejot, iet dungojot u.c. Pārvietošanās veids un maršruts ir tava izvēle, taču ieplāno to 6 km distancē.
🎉 Lietotne ik pa 100 – 200 m piespēlēs jautājumus vai uzdevumus,un tavs aizraujošais cilpošanas piedzīvojums būs sācies. Esam īpaši piestrādājuši, lai spēles saturs būtu saistošs un interesants tās dalībniekiem.

KAS TĀ TĀDA CILPOŠANA?Viss ir vienkārši. Katri četri jautājumi/uzdevumi veidos vienu jautājumu cilpu, bet pareizās atbildes būs jāliek lietā, lai atbildētu uz cilpu noslēdzošo, piekto jautājumu.

NEPALAID GARĀM:🎉 8.oktobra pl 15:00 STARTS ar video instruktāžu tepat pasākuma lapā, kur tiksiet pie spēles piekļuves kodiem!🎉 11. oktobra pl 15:00 FB TIEŠRAIDE: Rezultātu apkopošana, jautra kopābūšana, atskats uz piedzīvoto un balvu izloze!Spēle norisināsies no 8. – 11. oktobrim!

Visi, kuri reģistrēs dalību, piedalīsies loterijā ar īpašām balvām.