Būt sadzirdētiem Eiropas Savienībā!

Hei, aktīvais jaunieti, šis ir pasākums tev!

Ja darbojies skolas vai augstskolas pašpārvaldē, biedrībā vai vienkārši interesējies par iesaistīšanos lēmumu pieņemšanā vietējā, nacionālā vai Eiropas Savienības līmenī, piesakies Eiropas Savienības mājas rīkotajām bezmaksas mācībām „Būt sadzirdētiem 2020!”, kas notiks tiešsaistē 6., 7., 13. un 14. oktobrī.

Mācību ciklā būs iespēja uzzināt, ko un kā darīt, lai tavas idejas tiktu uzklausītas un ņemtas vērā pašvaldībās, ministrijās, Saeimā, ES institūcijās un citās starptautiskās organizācijās. Kā panākt tavas ierosinātas efektīvas pārmaiņas? Kā pārliecināties, ka jauniešu viedokļi tiek sadzirdēti?

Ceturtajā nodarbībā 14. oktobrī plkst. 16 tev būs iespēja dzirdēt:
☑️ Marta Ribele, Eiropas Parlaments Latvijā,
☑️ Martins Zemitis, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā,
kuri stāstīs par Eiropas Savienības institūciju darbību. Kā jaunietim tapt sadzirdētam? Kā ietekmēt lēmumu pieņemšanu Eiropas Komisijā, Eiropas Parlamentā, kā sadarboties ar Eiropas Parlamenta deputātiem?

Otrajā nodabības daļā savā pieredzes stāstā par dalību ANO Jauniešu programmā stāstīs pirmā Latvijas delegāte Kristiāna Plāte, Club “The House”. Kristiāna arī moderēs nodarbību.

Izmanto iespēju uzdot savu jautājumu un iesaistīties sarunās ar vienaudžiem!

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties iepriekš. Katrai nodarbībai, kas notiks platformā Zoom, jāpiesakās atsevišķi. Piedalīties aicinām pēc izvēles – visās, dažās vai vienā nodarbībā.

Reģistrācija 14. oktobra nodarbībai: https://zoom.us/meeting/register/tJIqduutqDgqHtTeGxlZnWbe8nVgRX5AnoBl Uzzini vairāk un piesakies pārējām nodarbībām: http://bit.ly/but-sadzirdetiem-2020