Olimpiskais centrs aicina klasēm izmantot atlaides un pavadīt laiku aktīvi

Olimpiskā centra “Ventspils” aktīvās atpūtas objektos, Piedzīvojumu parkā, Ūdens piedzīvojumu parkā un Ledus halles slidotavā, šoruden tiks gaidītas klašu grupas, sniedzot atpūtu, izklaidi un piedzīvojumus aktīvajiem skolēniem.

Piedzīvojumu parkā skolēni ir aicināti apmeklēt Kaķa taku ar piecām dažādām trasēm, izklaidēties atrakcijās un spēlēt peintbolu. Kaķa takas apmeklējums vienam klases skolēnam izmaksā 6,00 EUR, un arī peintbola spēle maksā tikpat, bet vismaz 10 skolēnu grupa peintbola spēlei vai Kaķa takas apmeklējumam vai izklaidei atrakcijās var saņemt atlaidi līdz -20%. Skolēniem ir iespēja izvēlēties arī kādu no atrakciju komplektiem, kurā piecas atrakcijas kopā maksā no 7,00 EUR, vai dienas biļeti, kas maksā 15,00 EUR, un sniegs iespēju izmantot jebkuru no atrakcijām neierobežoti daudz reižu.

Atrakciju zonā skolēni var izklaidēties gan bamperlaivās un bampermašīnās, gan tramplīnlaivā, bērnu autoskolā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, katapultā, rotorā, rodeo bullī, batutu kompleksā, un braukt ar skrituļslidām. Piedzīvojumu parkā tiek piedāvāta arī piknika vietas noma visai klasei par 15 EUR uz četrām stundām.

Skolēnu grupu pavadošām personām (1 persona uz 10 skolēniem, 2 personas uz 20 skolēniem, utt.) visu atrakciju izmantošana ir bez maksas. Piedzīvojumu parka kafejnīcā “Kuršu krogs Bistro” skolēnu grupām ir -15% atlaide pusdienām. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka pa tālruni 28611333. Par pakalpojumu pieejamību lūdzam pārliecināties www.piedzivojumuparks.lv.

Ūdens piedzīvojumu parkā skolēnu grupām tiek piedāvāta -20% atlaide – skolēnu grupa ūdens atrakciju kompleksā var izklaidēties 2 stundu garumā vien par 4,00 EUR personai. Grupu pavadošām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka pa tālruni 25636777.

Visai klasei ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr. 63621998 iespējams rezervēt arī slidošanas laiku Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus halles slidotavā. Izmaksas vienai personai ir 3,95 EUR, kas ietver slidošanu un slidu nomu. Piedāvājums neattiecas uz slidošanu ar disko gaismām vai hokeju.