Jūrkalnē “Vējturu namā” notiks koncerts

Jūrkalnes dabas koncertzāles “Vējturu nams” atklāšanas cikla ietvaros 20. jūnijā plkst. 20:00 koncertēs Miks Dukurs un Chris Noah.

Zīdainā tembra īpašnieks, mūziķis Chris Noah, īstajā vārdā Krists Indrišonoks, indīrokā graciozi apvieno līpīgas melodijas ar romantiskiem dziesmu tekstiem. 2016. gadā Chris Noah izdeva savu otro singlu ''You'', kas kļuva par Latvijā vienu no spēlētākajām dziesmām 2016. gadā un 2017. gadā ieguva Autortiesību Bezgalības balvu. Mūziķa pirmais EP ''What About Tomorrow'' tika nominēts labākajai debijai Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai ''Zelta Mikrofons 2018''.

Dziedātājs, tekstu autors un komponists Miks Dukurs, kurš arī pats producē savu mūziku, lielākoties darbojas deju mūzikas un R'n'B žanros, taču iekļaut viņu kādā konkrētā žanrā būtu grūti izdarāms. Ejot līdzi laikam, Miks vienmēr ļaujas muzikāliem eksperimentiem un jauniem izaicinājumiem. Neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir arī enerģiski "dzīvie" koncerti – gan akustiski un intīmi, gan arī skaļi un sirdi plosoši. Pieredzes bagāts, taču joprojām sevis meklējumos, jauns un radošs izpildītājs, kurš, pateicoties savai stingrai pārliecībai, vienaldzīgu neatstās nevienu.

Miks piedalījies vairākos konkursos un projektos kā Latvijā, tā ārpus tās. Aizvadītais gads mūziķim pagāja Latvijas simtgades noskaņās, piedaloties projektā ''Pūt Vējiņi'', dziedot latviešu tautasdziesmas un uzstājoties patriotiskos pasākumos. Pērn izdots arī EP, kurā iekļauta dziesma ''I' m Falling For You'' , kura plašu popularitāti ieguva pēc piedalīšanās šā gada konkursā ''Supernova''.

Ieeja koncertā bez maksas. Koncerta sēdvietu un stāvvietu skaits būs ierobežots.

Sēdvietu iepriekšēja rezervācija pa tālr. 29235516.