Projekta komanda “More than sport” no Rīgas jaunatnes organizācija “Young Folks LV” ar prieku aicina jūs uz jauniešu sporta sarunām “What is Olympic and Paralympic values?”

Sveiki, visiem, kuri dzīvo Ventspilī!

Projekta komanda "More than sport" no Rīgas jaunatnes organizācija “Young Folks LV” ar prieku aicina jūs uz jauniešu sporta sarunām “What is Olympic and Paralympic values?”, kurā tiksimies un diskutēsim par olimpiskajām un paralimpiskajām vērtībām, to izmantošanu pasaules sportā, politikā un ikviena cilvēka dzīvē! 

Kāda ir sporta loma cilvēka dzīvē? Visā pasaulē cilvēki to redz atšķirīgi. Daži cilvēki ir ļoti tālu no sporta, un daži to pat uzskata par laika terēšanu. Katram cilvēkam ir sava attieksme pret sportu: kāds labprātāk to skatās televizorā, citi vienkārši nodarbojas ar kādu sporta veidu vai vispārēju fizisko sagatavotību.

Mūsdienās sports ir ļoti zemu novērtēts! Sportam ir daudz pārsteidzošu īpašību. Tas var apvienot cilvēkus, iepazīstināt viens ar otru, ietekmē  veselību un raksturu, attīsta tādas prasmes kā ātrums, veiklība, reakcija, koordinācija, drosme, pacietība un izturība. Sports sevī ietver fizisko izglītību, bet arī morālo caur sporta vērtību prizmu, proti, caur olimpiskajām un paralimpiskajām vērtībām.

Jauniešu tikšanās “What is Olympic and Paralympic values?” – 23. maijā no plkst. 15:00 līdz 17:00. Adrese: Ventspils Jauniešu māja (Kuldīgas iela 13)

Tāpat jaunatnes organizācija “Young Folks LV” uzaicina tevi uzspēlēt badmintonu Reņķa dārzā! Parka teritorijā būs trīs spēļu zonas. Katrā zonā būs tīkls un viss nepieciešamais inventārs, tādēļ nāc un ņem līdzi draugu!

• Pasākuma ietvaros ir jāievēro sociālo distanci 2 metru attālumā.
• Uz vietas būs pieejams dezinfekcijas līdzeklis inventāra virsmām un rokām.
• Lai nodrošinātu drošību pasākumā, lūdzam izvēlēties spēles laiku anketā un norādīt vai tu būsi viens vai ar draugu.
• Dalībnieku daudzums pasākumā būs regulēts.

Badmintons Reņķa dārzā (pie lielās zilas cepures dārzā) – 24. maijā no plkst. 12:00 līdz 15:00.

Dalība ativitātēs ir bezmaksas!

Reģistrējies pasākuma šeit -> https://forms.gle/BK9YYs6jVJV8CkTi6