Praktiskās darbnīcas: digitālais darbs ar jaunatni

Turpinām apmācību ciklu jaunatnes darbiniekiem ar 5 praktiskām darbnīcām, kas ļaus apgūt jaunus rīkus dažādos virzienos digitālajam darba ar jaunatni.

1.Darbnīca – grafiskā noformējuma izveide tiešsaistes platformās, vada Dace Kamela: 28.aprīlis, plkst .13.00
2.Darbnīca – tiešsaistes aptaujas un atgriezeniskās saiknes veidošanas rīki, vada Dace Bergmane: 29.aprīlis, plkst. 10.00
3.Darbnīca – video uzņemšana un apstrāde ar mobilo ierīču palīdzību, vada Ģirts Edvars Stepiņš: 6.maijs, plkst.13.00 
4.Darbnīca – spēļu izstrāde un spēļošanās rīki darbā ar jaunatni (vadītājs vēl tiks precizēts): 7.maijs plkst. 10.00
5.Darbnīca – Digitālais mārketings: Facebook un Instagram platformu efektīva izmantošana, vada Inta Ozola: 8.maijs plkst.10.00 

Apmācības paredzētas jaunatnes darbā iesaistītajiem – karjeras konsultantiem, skolēnu mācību uzņēmumu konsultantiem, pašpārvalžu koordinatoriem, sociālajiem pedagogiem, projektu koordinatoriem, sabiedriskajiem aktīvistiem un citiem interesentiem.

Darbnīcas notiks tiešsaistē ZOOM platformā. Tiem, kuri nav piedalījušies cikla ievadvebināros, nepieciešams reģistrēties šīm darbnīcām, sūtot pieteikumu uz e-pastu [email protected] vai rakstot Ventspils Jauniešu mājai vietnē Facebook.

Projektu "Digitālā darba ar jaunatni attīstība Ventspilī" Ventspils pilsētas Izglītības pārvalde un Ventspils Jauniešu māja īsteno Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2019. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.