Notiks informatīvs pasākums par Ventspils jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursu

10_big

Pirmdien, 7.aprīlī, plkst. 15:30 Ventspils Kultūras centra 1.stāva mēģinājumu zālē aicina visus ieinteresētos konkursa dalībniekus uz informatīvo pasākumu.

Informatīvais pasākums notiek, jo 2014. gada konkursa nolikumā ir veiktas izmaiņas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu nolikumiem, kā arī ir izstrādātas jaunas pieteikuma veidlapas.

Pasākuma laikā tiks sniegta informācija par izmaiņām nolikumā un izskaidrota jauno veidlapu aizpildīšana, kā arī būs iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem, lai sagatavotu kvalitatīvus projektu pieteikumus.

Kultūras centrs ir izsludinājis Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa 2.kārtu.  Konkursa pieteikumi jāiesniedz Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā līdz 2014. gada 22.aprīlim plkst. 17.00.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Ventspils pilsētai nozīmīgus projektus, kas veicina un popularizē Ventspils pilsētas jauniešu aktīvas atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējas un to attīstību. Ar konkursa nolikumu var iepazīties Ventspils Kultūras centra mājas lapā (www.kulturascentrs.ventspils.lv/Konkursi), kā arī saņemt Kultūras centrā, 15. kabinetā, Kuldīgas ielā 18, Ventspilī, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.