Konkurss “Vai pazīsti Ventspili bildēs?”, iesūti atbildes līdz 24.janvārim!

No 6.janvāra līdz 24.janvārim norisinās konkurss “Vai pazīsti Ventspili bildēs?”. Konkurss “Vai pazīsti Ventspili bildēs?” ir izglītojošs un interesi rosinošs pasākums, kura laikā dalībniekiem ir iespēja pārbaudīt savas zināšanas par Ventspili, tās objektiem, pasākumiem un pilsētas aktualitātēm dažādās jomās. Konkursa mērķis ir rosināt ventspilnieku un Latvijas iedzīvotāju interesi par Ventspils piedāvājumu dažādās jomās. Konkursā dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas un laimēt dažādas balvas ģimenes atpūtai Ventspilī.

Konkursa dalībniekiem līdz 24.janvārim plkst.16.00 jāiesniedz atbildes uz konkursa 15 jautājumiem, kas publicēti Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv vai saņemti pastkastītē.

Atbildes uz konkursa jautājumiem var iesniegt:

  • Aizpildot elektronisko aptaujas anketu;
  • Elektroniski nosūtot vēstuli uz e-pastu: [email protected], norādot atbildes sekojošā formā: “Jautājuma numurs – Jūsu atbilde”, piemēram, 1-a, 2-b, 3-c, 4-a, utt., kā arī norādot savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruni. Atbildes tiks pieņemtas arī tad, ja drukātajā materiālā aizpildītā anketa būs nofotografēta vai ieskanēta un nosūtīta uz iepriekš norādīto e-pastu.
  • Aizpildot atbilžu anketu, kas ir pievienota drukātajā konkursa izdevumā, un ievietojot to konkursam paredzētajā kastītē Ventspils pilsētas Galvenajā bibliotēkā vai Pārventas bibliotēkas Iedzīvotāju informācijas centrā.

Balvas

Starp visiem dalībniekiem, kuri būs iesūtījuši atbildes, tiks izlozēti 5 uzvarētāji, kuri iegūs ielūgumu ģimenes apmeklējumam Ūdens Piedzīvojumu parkā.

Starp dalībniekiem, kuri būs atbildējuši pareizi uz visiem jautājumiem, tiks izlozēts 1 uzvarētājs, kurš saņems galveno balvu pēc savas izvēles:

  • Dāvanu karti 50 EUR vērtībā Olimpiskajā centrā “Ventspils”;
  • Biļeti/es uz uzvarētāja izvēlētu koncertu koncertzālē “Latvija” līdz 50 EUR vērtībā.

Konkursa rezultāti tiks izziņoti 27.janvārī Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv, kā arī Ventspils pilsētas domes sociālo tīklu kontos: www.draugiem.lv, wwww.facebook.com un www.twitter.com. Organizatori ar uzvarētājiem sazināsies personīgi.