Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019. Olimpiskajā centrā 3. un 4.aprīlī!

? 3. un 4. aprīlī Olimpiskaijā centrā "Ventspils" pulcēsies aptuveni 200 uzņēmumu, lielākoties no Kurzemes. Dalībniekiem jau tradicionāli būs iespēja piedāvāt apmeklētājiem savas preces un pakalpojumus. Pasākuma ietvaros akcentēsim darbaspēka pieejamības jautājumam, kas kļuvusi par aktuālu problēmu. Uzņēmēji tiek aicināti īpašu uzmanību pievērst sevis kā darba devēja prezentēšanai, savukārt pasākuma organizatori parūpēsies par potenciālo darba ņēmēju piesaisti. Ikvienam interesentam festivāla laikā būs iespēja uzzināt arī par profesionālās izglītības iespējām reģionā, kā arī darba tirgus aktualitātēm, karjeras iespējām un citām tēmām. Pasākumu iecerējuši apmeklēt arī uzņēmēju delegācijas no citām Eiropas Savienības un NVS valstīm.

? "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” sadarbības partneri: Ventspils brīvosta / Port of Ventspils pārvalde un Banka Citadele. 
Informatīvais atbalstītājs: Kurzemes Radio.

Iespēju festivāla "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020" pirmā diena būs veltīta uzņēmumu savstarpējai sadarbībai jeb B2B (business-to-business) aktivitātēm. Festivāla ietvaros notiks semināri un diskusijas ar augsta līmeņa ekspertu piedalīšanos. Tiks skartas tādas tēmas kā produktivitātes veicināšana, tehnoloģiju nodrošinātās iespējas, darba tirgus nākotnes tendencies, sociālā uzņēmējdarbība un citas šobrīd aktuālas tēmas. Sadarbībā ar Ventspils Tūrisma informācijas centru VisitVentspils norisināsies Ventspils tūrisma konference, kurā gan tūrisma nozares profesionāļi, gan citi interesenti varēs gūt lādiņu jaunajai tūrisma sezonai, ieklausoties iedvesmojošos pieredzes stāstos. Pirmās dienas izskaņā paredzēta atpūta neformālā gaisotnē, kas būs lieliska iespēja festivāla dalībniekiem “tīkloties”.

“Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” otrās dienas programma būs vērsta uz apmeklētāju interesēm – plaša kultūras programma, kulinārijas meistarklases un degustācijas, kā arī izklaides, apgūstot jaunākās tehnoloģijas un inovācijas. Būs arī loterijas ar vērtīgām balvām un pārsteigumi.

Vēl informācija_FB pasākumā