Piedzīvojumi ikdienā un ceļojumos…. Jaunieši iepazīstinās ar savu bezpeļņas organizāciju FISOM!

Organizācija FISOM piedāvā stāstu vakaru 28.novembrī 17:00 Ventspils Jauniešu mājā (pasākums FB)

Kas ir FISMO un kas ir viņu mērķis?

Uz šo jautājumu atbilde ir pavisam vienkārša – nevalstiska bezpeļņas organizācija, kura, izmantojot netradicionālas neformālās izglītības metodes, iepazīstina jauniešus ar to, cik nepieciešama ir izglītība, un kā to var iegūt iepazīstot sevi un pasauli. Viņi ir pārliecināti, ka brīvība ir prāta stāvoklis. Tā ir sajūta, kuru radīt varam tikai mēs paši, tieši tādēļ jau vairāk kā divus gadus strādājam ar jauniešiem un to interesēm.

Projekta “Freedom is a state of mind” ietvaros braucienos ir piedalījušies vairāk nekā 450 jaunieši, katram savs stāsts, sava pieredze un neaizmirstamas atmiņas, tādēļ iesakām iepazīties ar brauciena programmu, aprunāties ar draugiem un gatavoties šīs ziemas lielākajam piedzīvojumam!

"Neko negaidot, darīt labu" – Matīss Dālbergs sevi velta labdarībai 

Matīsam Dālbergam ir tikai 21 gads, bet viņš savā dzīvē paspējis darīt tik daudzas un dažādas lietas, ka apkārtējiem atliek vien nobrīnīties – kā viņš to visu paspēj? Pirms trim gadiem nodibinājis bezpeļņas organizāciju, lai strādātu ar jauniešiem un palīdzētu viņiem iegūt plašāku skatu uz pasauli, atrast sevi un, pats galvenais, – apzināties, ka palīdzēt tiem, kuri nonākuši grūtībās, ir privilēģija, nevis spaidu darbs.