Sociālo inovāciju hakatons Kuldīgā, piesakies līdz 22. septembrim!

SOCIĀLO INOVĀCIJU HAKATONS – 48 h garš ideju maratons, kurā profesionālu mentoru vadībā būs iespēja radīt jaunus, dzīvotspējīgus, uz modernajām tehnoloģijām balstītus sociālā biznesa projektus, ko hakatona noslēgumā vērtēs investori un profesionāļu žūrija.

Ja Tu pie sevis vai kopā ar domubiedriem lolo kādu sociālās inovācijas ideju, taču neesi tai vēl radis biznesa koncepciju un/vai komandu, VAI arī, ja Tev nav ideju, taču ir prasmes IT, moderno tehnoloģiju, mārketinga un grafiskā dizaina jomā un interese tās pielietot biznesā ar mērķi padarīt labāku pasauli, tad Sociālo inovāciju hakatons būs īstā vieta, lai savus sapņus un ieceres beidzot pārvērstu realitātē!

Hakatonā aicinām pulcēties individuālas personas vai domubiedru grupas līdz 6 cilvēkiem no visas Latvijas – ikvienu sociālo inovāciju jomā domājošo, uzņēmumu pārstāvjus, jaunos uzņēmējus, programmētājus, 3D māksliniekus, grafiskos dizainerus, biznesa un finanšu speciālistus, studentus vai vienkārši entuziasma pilnus ideju ģeneratorus. Hakatona dalībniekam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam. 

Hakatona galvenā balva no  British Council pārstāvniecības Latvijā izcilākās, inovatīvākas un dzīvotspējīgākās sociālā biznesa idejas autoriem: starptautiska pieredzes apmaiņas vizīte pie sociālajiem uzņēmējiem. 

Būs arī simpātijas balvas, bet pats galvenais – bez ieguvumiem mājās neviens nedosies! Pat ja komanda neiekļūst laureātu vidū, vai kāda dalībnieka ideja netiek attīstīta tālāk, hakatons ikvienam dos vērtīgas zināšanas un prasmes biznesa modelēšanā, jaunas idejas, kontaktus, potenciālos savas uzņēmējdarbības partnerus un kolēģus, kā arī  lielisku iespēju prezentēt savu biznesa ideju uzņēmējdarbības ekspertiem. 

Šis ir hakatons ar ērtībām: nakšņošana mājīgos, divvietīgos un trīsvietīgos viesnīcas “Jēkaba Sēta” numuriņos. Visas ēdienreizes tiks nodrošinātas. Līdzi jāņem vien savs portatīvais dators.

Darba valoda: LV, RU, ENG

Dalība Sociālo inovāciju h!! akatonā ir bez maksas, TAČU vietas un šī lieliskā iespēja ir tikai 40 dalībniekiem. Lai kļūtu par hakatona dalībnieku, ir jāpasteidzas un līdz 22. septembrim jāaizpilda tiešsaistes pieteikuma anketa: https://sua.lv/hakatons/

!! Plašāka informācija, hakatona programma, iepazīšanās ar mentoriem un links uz pieteikuma anketu https://sua.lv/hakatons/ !!

Sociālo inovāciju hakatonu Kuldīgaa ar Vācijas vēstniecība Rīgā-Deutsche Botschaft Riga atbalstu organizē Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija sadarbībā ar Daugavpils jauniešu biedrību “D-Juno”/ Solyanka un Kurzemes NVO centrs. Hakatonam palīdz notikt arī British Council Latvia, Kuldīgas novada pašvaldība, Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs, SEB Latvia, MILZU, LIAA Kuldīgas biznesa inkubators un viesnīca Jēkaba sēta“.