Trešo gadu Ventspilī 7. martā notiks “Biznesa diena Ventspilī”

Jau trešo gadu Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar "Swedbank" organizē Biznesa dienu Ventspilī. Biznesa attīstības iespējas, pieredze, izaicinājumi nodarbinātībā, cilvēkkapitāla pilnveide un eksporta ceļi – tas viss un vēl vairāk 7. martā!  

Jau otro gadu mums piepulcējas partneri no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Ventspils biznesa inkubatora, Nodarbinātības valsts aģentūras un Attīstības finanšu institūcijas "Altum", bet šogad viesu vidū arī Latvijas un tirdzniecības rūpniecības kameras Kurzemes reģiona nodaļa. Vai globālajā un Latvijas ekonomikā pienācis mirklis pirms negaisa? Latvijas Bankas Starptautisko attiecību un komunikācijas pārvaldes padomnieks, vadošais ekonomists Andris Strazds savā prezentācijā šķetinās, cik ļoti baidīties no ASV un Ķīnas tirdzniecības kara, ko sola "Brexit" un kādas ir Latvijas ekonomikas jaunākās attīstības tendences un būtiskākie izaicinājumi tuvākajos gados?

Ventspils pilsētas pašvaldība iepazīstinās ar iespējām Ventspils uzņēmējiem jau šopavasar iesaistīties vērienīgajā Eiropas Savienības atbalstītajā projektā "Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas". Tāpat pasākuma apmeklētājus gaida aizraujoši pieredzes stāsti gan ar Ventspils, gan pasaules elpu no uzņēmumiem "Penguin Stories", "Erica Synths" un "Immer Digital". 

Tikšanās vietu mainīt drīkst – pirmoreiz viesosimies Ventspils pasažieru prāmju terminālī, Dārza ielā 6!

Saite uz reģistrāciju: https://goo.gl/forms/Lg994NGz16lcAJjs1

Dalība pasākumā bezmaksas, reģistrācija līdz 4. martam.