Grāmatu svētki Ventspils bibliotēkā 5.decembrī.

Ar daudzveidīgu grāmatu piedāvājumu bibliotēkā ieradīsies uzņēmums SIA „Latvijas Grāmata”, kurš nākamgad svinēs savu 25. dzimšanas dienu. Ikviens šajos svētkos aicināts iegādāties grāmatas par izdevīgām cenām gan sev, gan citiem, jo tuvojas Ziemassvētki, kuros laba dāvana notikti būs arī kāda jauna grāmata.

Kā ierasts, arī mājražotāji būs pacentušies, lai iepriecinātu svētku apmeklētājus. Būs iespēja iegādāties Jūrkalnes Z/S „Bērziņi” saldskābmaizīti, bet par dažādiem konditorejas izstrādājumiem būs parūpējusies Linda Kreidere jeb facebook zināma kā „Linda kūko”. Arī šogad piparkūkas, riekstiņus, bezē cepumiņus, piparkūku mīklu tirgos Oskars Gūtmanis no Piltenes, piedāvājot arī ko pavisam jaunu – rudzu mīklas piparkūkas un arī rudzu piparkūku mīklu.

Arī šogad pasākuma laikā norisināsies īpašs labdarības tirdziņš, kurā savus darinājumus un garšas kārpiņu iepriecinošus produktus būs sarūpējuši Ventspils bibliotēkas darbinieki. Labdarības tirdziņā nopelnītie un saziedotie līdzekļi tiks ziedoti Puzes dzīvnieku aizsardzības biedrībai „Minku parks”.

Ziemas grāmatu svētkos būs padomāts arī par mazajiem apmeklētājiem, kuri tiks laipni aicināti iesaistīties radošajās darbnīcās. Kopā ar mākslinieci Dainu Jurķi bērni zīmēs Ziemassvētkus, bet ar Madlēnu Gulbi gatavos Ziemassvētku rotājumus.