Lauras Zaharevičas oriģināldziesmu koncerts Ventspils Mūzikas skolā 6.jūnijā

Trešdien, 6.jūnijā, plkst.18:00, Ventspils Mūzikas skolas Lielajā zālē, Laura sniegs savu oriģināldziesmu koncertu.

Parādot sevi no dažādām pusēm, uzstāsies spēlējot klavieres, ģitāru un dziedot savas oriģināldziesmas.
Koncerta mērķis ir klausītājus ievest intīmā, enerģijas pilnā atmosfērā, ļaujot ieskatīties viņas iekšējās pasaules uztverē.

Laura Zahareviča ir ventspilniece, kas pirmos soļus mūzikā spērusi PIKC „Ventspils Mūzikas vidusskola” bērnu skolā. Mūzikālā izpratne, enerģiskā spēlēšana un pieredze iegūta pateicoties dalībai reģiona, valsts, kā arī starptautiskos konkursos flautas spēlē. Tas atspoguļojas Lauras mūzikas studijās šobrīd, mācoties ģitārspēli 2.kursā popa/džeza nodaļā profesionālās izglītbas kompetences centrā ''Ventspils Mūzikas vidusskola”.

Koncerts piedāvās ne tikai intīmu saikni ar solisti un skatītājiem, bet arī tiks izpildīti viņas oriģinālskaņdarbi kopā ar pavadošo grupu – šī gada džeza/popa nodaļas topošais absolvents – pianists Artūrs Krišjānis Goba, topošais skaņotājs/producents Guntis Kaģis, kurš arī absolvējis Ventspils Mūzikas Vidusskolu kā džeza/popa bundzinieks un Toms Poišs – iedvesmas un radošu ideju pilnais Ventspils Mūzikas Vidusskolas basģitāras un ansambļu pedagogs, kas, absolvējot Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, ir kļuvis par pieprasītu un izcilu Latvijas basģitāristu, uzstājies kopā ar Latvijas Radio Bigbendu, Elzu Rozentāli, ''Astro'n'out'' un citiem Latvijas mūziķiem.