Bezmaksas seminārs par tūrisma produktu kvalitāti 8.maijā

EDIC Ventspils aicina apmeklēt bezmaksas semināru “Tūrisma produktu kvalitāte. Kvalitātes atšķirības Latvijā un ārvalstīs”, kas notiks otrdien, 8.maijā, plkst. 9.30 Ventspils Galvenajā bibliotēkā.

Klāt ir vasara un atvaļinājumu laiks, kad cilvēki dodas tuvākos vai tālākos ceļojumos, lai atpūstos un iepazītu dzimto zemi vai ārvalstis. Arī Latvija ir iecienīts galamērķis ārvalstu tūristiem.

Kā izskatāmies kopējā tūrisma piedāvājumā? Kādi uzlabojumi veicami, lai sekmētu nozares uzņēmjdarbību?

Semināru “Tūrisma produktu kvalitāte. Kvalitātes atšķirības Latvijā un ārvalstīs” vadīs Centurion Hospitality dibinātājs Didzis Grāvītis, kurš kopā ar kolēģiem specializējas vienota klientu apkalpošanas koncepta izstrādē un ieviešanā viesnīcās, restorānos un spa centros, personāla apmācību un slepenā klienta pārbaužu veikšanā. Viņš pēdējo 2 gadu laikā vadījis apmācības vairāk nekā 1750 viesmīlības darbiniekiem.

Ar tūrismu un viesmīlību Didzis Grāvītis ir saistīts vairāk nekā 13 gadus, nozīmīgāko pieredzi nozares izzināšani gūstot ceļojumos un strādājot gan Radisson BLU, gan The Leading Hotels of the World pieczvaigžņu viesnīcās. Didzis ir vadījis arī projektus, atšķirīga apjoma un ilguma renovācijas, bijis atbildīgais par IT risinājumiem, pasākumu vadību, veicis budžetu sastādīšanu, ieņēmumu plānošanu un vadības atskaišu sagatavošanu.

Didzis tiek raksturots kā viens no enerģiskākajiem nozares ekspertiem. Viņa vadīto apmācību vizītkarte ir nemainīga – interaktīva un iedvesmojoša atmosfēra, dažādas aktivitātes, teorijas un praktisku dzīves situāciju iztirzājumi. Viņš ir viens no pirmajiem, kurš apmācību norises laikā sāka izmantot īpaši piemeklētu fona mūziku augstākam uztveres līmenim.