Piesakies ”X Faktoram” 2018 un īsteno savu muzikālo sapni!

Šoruden ar otro sezonu TV3 skatītājus priecēs vērienīgākais realitātes šovs Latvijā ”X Faktors”, kurš iekarojis ne tikai miljoniem skatītāju simpātijas visā pasaulē, bet arī tūkstošiem skatītāju mīlestību tepat Latvijā. Ikviens dziedošais talants tiek aicināts pieteikties šova otrajai sezonai, lai gūtu iespēju attīstīt savas muzikālās prasmes, strādājot ar mūsu valstī labākajiem muzikālajiem pedagogiem, mūziķiem un producentiem.

Arī šogad atlase dalībai šovam norisināsies vairākās Latvijas pilsētās: Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Rēzeknē un Jēkabpilī.

Dziedātājs bez auditorijas nav dziedātājs, tādēļ piepildi savu sapni par karjeru mūzikas nozarē, līdz 11. maijam piesakoties muzikālajam realitātes šovam ”X Faktors” un kļūstot par šova 2. sezonas zvaigzni. Piesakies!

Par šovu ”X Faktors”

”X Faktors” ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka ”X Faktora” dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem. Šovs TV ekrānos atgriezīsies kanālā TV3 rudenī.