Aicina uzņēmējus un jauniešus apmeklēt semināru “Biznesa ilgtspēja Ventspilī”, 1. augustā

1. augustā plkst. 12:30, Ventspilī, Livonijas ordeņa pilī, notiks seminārs par ilgtspējīgas uzņēmējdarbības iespējām Ventspilī un metodēm radošas izdomas veicināšanā, uzņēmumu dzīvesciklu novērtēšanā un to transformācijas procesos.

Semināra pirmajā daļā par biznesa iespējām Ventspilī stāstīs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Ventspils biznesa inkubatora vadītāja Nataļja Jarohnoviča un Ventspils pilsētas domes ekonomikas nodaļas vadītāja Elita Baklāne-Ansberga.

Sertificēts Adizes instruktors un koordinators Vladimirs Kuzmins iepazīstinās ar uzņēmuma dzīves cikliem un transformācijas iespējām. Adizes piedāvā vadības un līderības attīstības, kā arī organizatoriskās transformācijas pakalpojumus. Adizes Metodoloģijas iedarbīgās koncepcijas, metodes un rīki ir pārbaudīti un neskaitāmu vadītāju, īpašnieku apstiprināti vairāk, nekā 52 pasaules valstīs.

Pēc semināra dalībniekiem būs iespēja apmeklēt svinīgo ceremoniju un balvu “Lielākie nodokļu maksātāji Ventspilī 2016. gadā” pasniegšanu. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem satikt Ventspils lielāko un veiksmīgāko uzņēmums vadītājus, lai dibinātu kontaktus un uzzinātu par biznesa attīstības pieredzi Ventspils pilsētā.

Pasākuma programma pieejama LIAA vietnē: Programma

Foto: Ventspils muzeja arhīvs