Sākusies pieteikšanās Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektam “Mission Vision”

Sākusies pieteikšanās Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektam “Mission Vision”, kas no šī gada 6. līdz 14. septembrim norisināsies Londonā.

Projekta “Mission Vision” mērķis ir sniegt jauniešiem no dažādām eiropas valstīm zināšanas par to, kā darbojas Eiropas demokrātiskā sistēma un kā, esot aktīviem sabiedrības locekļiem un strādājot kopā, iespējams pilnvērtīgi piedalīties Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanā un sekmēt tās izaugsmi.

Projekta ietvaros, kā galvenais medijs, ar kura starpniecību labāk izprast šos jautājumus un projekta dalībniekiem veiksmīgāk sastrādāties, izvēlēts sports. Ar sporta palīdzību jaunieši varēs labāk izprast, kā, izmantojot savas individuālās prasmes, tiek sniegts pienesums grupai. Tāpat sports palīdz atklāt arī to, kā apzināt savus vājos punktus un to, kā savstarpēji sadarbojoties, tos pārvarēt.

Kas var pieteikties? No Latvijas projektā var pieteikties 4 Jaunieši vecumā no 18-30 gadiem + 1 grupas līderis bez vecuma ierobežojuma.
Dalības maksa? Bezmaksas (t.sk. aviobiļetes, uzturēšanās, ēdināšana)

Ar nedēļas darba kārtību vari iepazīties šeit.

Ja esi jaunietis minētajā vecumā un vēlies iegūt neaizmirstamu pieredzi, piesakies projektam līdz 4. augustam, rakstot Lanai uz [email protected], norādot savu motivāciju dalībai projektā.

Jautājumu gadījumā, raksti vai zvani +371 22021242 (Lana).