Latvijas Start-up uzņēmumu asociācija Startin.LV aicina piedalīties Startup Slalom Ventspils IT hakatonā, no 9. līdz 11. jūnijam

Latvijas Start-up uzņēmumu asociācija Startin.LV aicina piedalīties Startup Slalom Ventspils IT hakatonā, kas notiks Ventspilī no 9. līdz 11. jūnijam. Hakatona mērķis ir popularizēt inovatīvu un tehnoloģijās balstītu ideju veidošanos jauniešu vidē, kā arī iedrošināt jaunos uzņēmējus izmēģināt spēkus biznesā. 

Hakatona tematika ir saistīta ar dažādiem IT risinājumiem – mobilajām aplikācijām, interneta platformām un citiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju rīkiem. Konkrētu tēmu dalībnieki var izvēlēties paši. Hakatons sākas 9. jūnija, piektdienas vakarā un ilgst 48 stundas. Mērķis ir, strādājot komandās, izveidot tehnoloģijās balstītu risinājumu. Sākotnēji visi pasākuma dalībnieki, kam ir savas biznesa idejas, prezentē tās visiem pārējiem. Pēc tam katrs dalībnieks izvēlas, pie kuras idejas attīstīšanas viņš vēlas strādāt turpmākās 48 stundas. Tās idejas, kuras atbalsta lielākais dalībnieku skaitu, tiek attīstītas noteiktajā laikā un prezentētas žūrijai svētdienas, 11. jūnija vakarā. 

Lai izveidot spēcīgas komandas, mēs aicinām pieteikties jauniešus ar dažādam iemaņām un zināšanām – dažādu jomu studentus, informācijas tehnoloģiju speciālistus, programmētājus, dizainerus, kā arī mārketinga un projektu vadības speciālistus, biznesa ideju autorus un jaunos uzņēmējus. Līdz 31. maijam reģistrējies šeit.

Asociācija izvēlējusies Ventspili kā vietu hakatona organizēšanai, jo Ventspilī un Kurzemes reģionā ir visa nepieciešamā infrastruktūra un ambīcijas, lai attīstītu tehnoloģijas. Dalība hakatonā ir lieliska iespēja jaunajiem uzņēmējiem parādīt savas idejas plašākai auditorijai un iegūt vērtīgus padomus no nozares profesionāļiem, kas noderēs tālākā produkta attīstīšanas gaitā. Studentiem šī ir laba iespēja attīstīt iemaņas un lietderīgi pavadīt brīvdienas kopā ar uzņēmējiem un mentoriem. 

Latvijas Start-up uzņēmumu asociācija Startin.LV ir organizācija ar mērķi attīstīt Latvijas Startup uzņēmumu ekosistēmu un popularizēt startup kustību Latvijā un citur pasaulē. Startin.LV ir izveidojies zīmolu Startup Slalom, lai rīkotu hakatonus un attīstīt hakatonu kultūru Latvijā. Šīm nolūkam Startin.LV organizē hakatona pasākumus, kuru galvenais līdzorganizators ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra LIAA. Hakatons Ventspilī būs jau trešais Startup Slalom hakatons. 


Vairāk informācijas:
Startup Slalom mājas lapa: http://startupslalom.lv/ 
Startup Slalom Facebook lapa: https://www.facebook.com/StartupSlalom/ 
Startup Slalom Ventspils IT Facebook pasākums:
https://www.facebook.com/events/1839868129595130/ 

Startin.LV mājaslapa: http://startin.lv/ 
Startin.LV Facebook lapa: https://www.facebook.com/Startin.LV/ 
Kontakti: [email protected]