Apmācības jauniešiem par brīvprātīgo darbu vietējā līmenī, piesakies 17.februārim

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra aicina jauniešus no visas Latvijas piedalīties apmācībās jauniešiem par brīvprātīgo darbu vietējā līmenī “ “! Apmācības notiks no 2017. gada 3. līdz  5.martam viesu namā „Rāmavas Depkina muiža”, Ķekavas novadā. 
Dalībnieki: jaunieši no visas Latvijas, vecumā no 15-20 gadiem, kuriem ir neliela vai nav pieredze brīvprātīgā darba veikšanā.  Apmācības paredzētas 22 dalībniekiem. 

Pieteikšanās apmācībām līdz 17.februārim, aizpildot pieteikumu šeit! Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2017. gada 20. februārim.

Apmācības notiks pilnas 3 dienas, tāpēc svarīgi, lai Tu varētu piedalīties visas apmācību dienas! Apmācības ir BEZ MAKSAS! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz/no apmācību norises vietu gan jāsedz pašiem. 

Atceries – šajā pieteikuma anketā nav "pareizo" vai "nepareizo" atbilžu. Mums svarīgas ir tieši TAVAS domas un atbildes!